Küçükçekmece İçin Sıddık Özgenç Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıddık Özgenç, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Sıddık Özgenç Aday Adaylığını Açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıddık Özgenç, İstanbul'un kalbinde yer alan ve ikinci en büyük ilçesi olan Küçükçekmece'nin, herkes için daha modern, yaşanabilir ve eşit imkanlar sunan bir yer haline gelmesi için kolları sıvadı.

Uzun yıllar AK Parti ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan tecrübeli siyasetçi Sıddık Özgenç, İstanbul'un ikinci en büyük ilçesi Küçükçekmece için belediye başkanlığına talip oldu. Özgenç, “Küçükçekmece'yi gönül belediyeciliği anlayışıyla yönetmek ve ilçemizi her alanda ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağım.” dedi.

Küçükçekmece'nin son yıllarda hak ettiği hizmeti alamadığını vurgulayan ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Sıddık Özgenç, “Artık yeniden gönüller kazanma ve ilçemizi hak ettiği yerlere taşıma zamanı. Amacımız, Küçükçekmece'nin gerçek potansiyelini ortaya çıkararak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak” şeklinde konuştu.

İBB Sosyal Hizmetler, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Komisyonu Başkanı olarak da görev yapan Özgenç, genç nüfusa sahip Küçükçekmece’de gençlere yönelik projelerle dikkat çekmeyi ve sahil kasabası özelliğini ön plana çıkararak ilçeyi bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Sıddık Özgenç Kimdir?

1975 doğumlu aslen Sinoplu olan Sıddık Özgenç, İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun. Isıtma, soğutma ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren kendi şirketinin kurucusu olan Özgenç, iş dünyasındaki başarılarını toplum yararına dönüştürme arzusuyla siyasete atılmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Özgenç, iş ve siyaset dünyasında edindiği deneyimleri Küçükçekmece'nin gelişimi için kullanmayı amaçlıyor.

Sıddık Özgenç hakkında daha fazla bilgi için https://www.siddikozgenc.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar