Kuaförüm Sensin jürisi neden değişti?

Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri heyeti değişti. Yarışmayı izleyen seyircilerin kafasında ise, "Jüri heyeti neden değişti?" soru işaretleri var. İşte nedenleri:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin jürisi neden değişti?

Show TV'de bir yıl önce başlayan Kuaförüm Sensin yarışmasında jüri heyeti değişti. Değişiklik, Show TV'de yayınlanan tanıtım filmleriyle seyirciye duyuruldu. Yapılan tanıtımlara göre yeni dönemde Kuaförüm Sensin jüri heyeti Bülent Arsoy, Seçkin Süngüç ile Işıl Reçber'den oluşuyor. Peki, bu değişiklik neden yapıldı, Kuaförüm Sensin jürisi neden değişti? İşte detaylar: 

Kuaförüm Sensin yarışması ilk başladığında gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenenler arasında yer alıyordu. Uzun bir süre kendi alanında ilk program olması nedeniyle bu şekilde ön sıralarda yer almaya devam etti. Ancak yine de istenen reyting oranına bir türlü ulaşamadı. 

Özellikle de farklı kanallarda aynı saatlerde yayınlanan moda, yemek ve eğlence programlarının bu dönem ilgi çekmesiyle birlikte Kuaförüm Sensin yarışması iyice seyirci kaybetti. İzlenme oranları bir hayli düştü. 

Program yapımcıları ilk olarak jüride farklı nedenlerle çeşitli değişiklikler yaptı. Ancak gelinen noktada bütün jüri heyetini değiştirme kararı aldı. 

Şu ana kadar farklı isimlerin jüri heyetinde yer aldığı yarışma ilk başladığında sadece bir kişinin jüriliğiyle yayın yapıyordu. Yarışmada gelinen noktada Adnan Serter, Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez gibi ünlü modacılar jüri olarak görev alıyordu. 

Yapımcıların izlenme oranlarını arttırmak için buldukları yol ise daha ünlü isimlerle programa hareket katmak oldu. 

Bu nedenle Bülent Ersoy ile anlaşma sağlandı. 

Ersoy'un ünlü kişiliğinin yarışmaya farklı bir hareketlilik getireceğini düşünen yapımcılar onuna yanına iki de çok fazla tanınmayan jüri üyesi buldu 

Yapılan değişikliklerin programın izlenme oranının ne şekilde değiştireceği ise merakla bekleniyor.

 

Yorumlar