Kışla mücadelede alınan önlemler tamamlandı

Başakşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu ilçede kurulan ekiplerle belirlenen noktalarda ulaşımı kolaylaştırmaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kışla mücadelede alınan önlemler tamamlandı

Başakşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu ilçede kurulan ekiplerle belirlenen noktalarda ulaşımı kolaylaştırmaya çalışıyor. Belediye'nin Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarla bölgede oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor.

Hafta sonuna kadar sürmesi beklenen kar yağışının trafiği ve vatandaşları olumsuz etkilememesi için günler öncesinden oluşturulan plan doğrultusunda çalışmalar yürütülüyor. Belediye 9 mahallede, 46 aracıyla (kar küreme, jcb, greyder, kato) kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahallelerde yerinde incelemeler ve müdahaleler yaparken aynı zamanda vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalar gerçekleştiriyor. 100 kişilik saha ekibinin belirli program dahilinde yürüttüğü çalışmalar kış dönemi boyunca devam edecek.

Ekipler, yaşanan sorunlar karşısında 444 0 669 numaralı Çağrı Merkezi’nin aranmasını bildirdi. CİHAN

Yorumlar