Kırmızı Oda Meliha kimdir hangi dizide oynadı?

Kırmızı Oda Meliha karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Hangi dizide oynadı? Gerçek hayat hikayesinden esinlenen dizi ilgi odağı oldu.

Google Haberlere Abone ol

Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran oyuncunun gerçek kimliği merak konusu oldu. Dizideki performansı, canlandırdığı karakterin hakkını vermesi, usta bir oyuncu oluşu onun gerçek kimliğini de merak edilir hale getirdi. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kırmızı Oda dizisinde Meliha isimli karakteri canlandıran oyuncunun performansı izleyenlerden tam not alıyor. Peki, Kırmızı Oda Meliha kimdir? İşte detaylar: 

TV8'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran oyuncu Evrim Alasya'dır. Peki, Evrim Alasya kimdir?

Meliha karakteri acılarla dolu bir çocukluk ve gençlik hayatı yaşamış, şimdi ise ilerleyen yaşına rağmen yaşadığı travmalar atlatamamış bir kişiliktir. Babasının ölümüne, annesinin hayatlarından uçup gitmesine şahitlik eden, sonrasında acı dolu bir hayat yaşayan Meliha karkterinin yaşadığı travmayı fark eden kızı onu psikiyatriste götürmeye karar verir. Psikiyatrist (Gerçekte Gülseren Boyacıoğlu) ile yaşadığı diyaloglar Meliha'nın hayatındaki karanlık noktaları peyderpey ortaya çıkarıyor.

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezun oldu. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başladı. Dizi oyunculuğuna ise bir dönemin en çok izlenen dizisi “Bir İstanbul Masalı”nda küçük bir rolde oynayarak başladı. Dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Arsen Gürzap, Vahide Perçin, İsmail Hacıoğlu, Ozan Güven oynamıştı.

Kırmızı Oda Meliha kimdir?
Evrim Alasya

 

2010 yılında Gönülçelen dizisinin cilveli şarkıcısı “Balçiçek” rolüne hayat veren Evrim Alasya, asıl çıkışını bir döneme damga vuran tarihi dizi Muhteşem Yüzyıl’da yakaladı. Bu dizide Ayşe Hafsa Sultan’ın gençliğini canlandıran Evrim Alasya, oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Güneşin Kızları’nda Emre Kınay ile başrolü paylaştı.

Kırmızı Oda Meliha kimdir?
Evrim Alasya

 

KIRMIZI ODA MELİHA HANGİ OYUNLARDA OYNADI?

Kırmızı Oda Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya hangi oyunlarda oynadı?

Lokomapüf

Androcles ve Aslan

Mutluluk Dağıtan Eskici

Mavi Pullu Balık

Yel Değirmeni

Fırtına

Ben Bir Kurbağayım

Küçük Kız ve Yıldız

Ayrılık

Deli Dumrul

Atinalı Timon

7 Şekspir Müzikali

Don Juan'ın Gecesi

İki Bekar

KIRMIZI ODA MELİHA HANGİ DİZİDE OYNADI?

Kırmızı Oda Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya şu dizilerde oynadı: 

2015 – Güneşin Kızları dizisinde Güneş karakterini canlandırdı. 

2014 – Benim Adım Gültepe dizisinde Suna karakterini oynadı. 

2013 – Vicdan isimli dizide rol aldı. 

2011 – Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (TV Dizisi)

2010 – Gönülçelen (Balçiçek) (TV Dizisi)

2008 – Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsana (Fidan) (Sinema Filmi)

2008 – Gece Sesleri (Neslihan) (TV Dizisi)

2008 – Başka Semtin Çocukları (Evrim) (Sinema Filmi)

2005 – Ihlamurlar Altında (Sema) (TV Dizisi)

2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

KIRMIZI ODA 2. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Yorumlar