Max Kruse aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Fenerbahçe tarafından transfer edilen Max Kruse aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hagni takımlarda oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Max Kruse aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Fenerbahçe transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda 2 Temmuz 2019 Salı günü Almanya'dan transfer ettiği Max Kruse'u İstanbul'a getirtti. Peki Max Kruse aslen nerelidir, kaç yaşındadır, daha önce hangi takımlarda oynadı? 

  • Max Kruse aslen Almandır. 
  • Tam adı Maximilian Kruse'dur.
  • 31 yaşındadır. 
  • Futbola Reinbek takımının alt yapısında başladı, zirveye Werder Bremen ile geldi. 

İşte Max Kruse'un kısa biyografisi: 

Max, 19 Mart 1988 Almanya'nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Stormarn ilinde Reinbek kentinde dünyaya geldi. 

Hamburg'da hayatını sürdürdü. 

Kruse, doğduğu kentin takımı olan TSV Reinbek altyapısında futbola başladı.

1998 yazında Hamburg tabanlı olan SC Vier- und Marschlande takımına transfer oldu. Burada 7 yıldan fazla bulunduktan sonra Werder Bremen tarafından keşfedilip Ocak 2006'da transfer edildi.

4 Mayıs 2009'da FC St. Pauli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2011-12 2. Bundesliga sezonunda, Kruse 13 gol 6 asistlik katkıda bulunurken takımı ligi 62 puanla 4. sırada tamamladı, ve averaj farkıyla playoff turuna katılma hakkı kazanamadı.

St. Pauli ile gösterdiği başarılı performanstan sonra Kruse, 2012 yazında SC Freiburg'a transfer oldu.

Yeni takımıyla ilk resmî maçına, 18 Ağustos 2012 tarihinde Victoria Hamburg karşısında 2-1 kazanılan DFB-Pokal turnuvasında çıktı. Bu maçta maçın ilk golünü attı ve Sebastian Freis'a bir de asist yaptı. Ligdeki ilk maçına 25 Ağustos'ta 1. FSV Mainz 05 karşısında çıktı. Bu maç 1-1 beraberlikle biterken, Kruse takımının ve kendisinin ligdeki ilk golünü atmış oldu. Ligdeki ilk galibiyetini ligin 3. haftasında TSG Hoffenheim karşısında 5-3'lük skorla alan takımına bu maçta 1 gol 2 asist katkı verdi.

15 Aralık'ta Schalke karşısında oynanan maçta, Jan Rosenthal ve Jonathan Schmid'e yaptığı asistlerle Freiburg bu maçı Arena AufSchalke'de 3-1 kazandı.[9][10] 16 Şubat'ta eski takımı Werder Bremen'le oynanan maçta, ilk yarının bitmesine 9 dakika kala gol perdesini açtı. Freiburg bu maçı Weser Stadyumu'nda 3-2'lik skorla 11 yıl sonra ilk defa kazandılar.

30 Mart'ta Borussia Mönchengladbach karşısındaki 2-0 skorlu galibiyette takımının 2 golünü kaydetti. 33. haftada küme düşmeyi garantilemiş olan Greuther Fürth karşısında 1 gol attı. Bu maçta "Maçın Adamı" ölüdünü aldı. 2-1 skorla alınan bu galibiyetle birlikte Freiburg Avrupa Ligi'nde doğrudan gruplara katılma hakkı kazanmayı garantilemiş oldu.

2 Ağustos 2016'da eski takımı Werder Bremen'e transfer oldu. Sezon başını sakatlıklarla geçiren Kruse, 3 Aralık 2016'da oynadığı üçüncü maçta Ingolstadt karşısında ilk golünü kaydetti.[24] 22 Nisan'da yine Ingolstadt'a karşı 4 gol attı ve kariyerinde ilk defa 1 maçta 4 gol atmış oldu. 4-2 biten bu karşılaşma sonucu takımının 10 maçlık yenilmezlik serisini de devam ettirmiş oldu.

2018-19 sezonu başında, Kruse takıımn teknik direktörü Florian Kohfeldt tarafından kaptan olarak seçildi.

Ekim 2018'den itibaren aktif futbolcular arasında 24 penaltı golüyle en uzun seriye sahip oldu. 7 Nisan 2012'den beri kullandığı penaltıların 1 tanesini bile kaçırmamıştır

Yorumlar