Kılıçdaroğlu 15 Temmuz gecesi neye hazırlandı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 15 Temmuz gecesi neye hazırlandı, havalimanından geldiği Bakırköy'de misafir kaldığı evde neden grand tuvalet giyindi, neden mavi kıravatını kırmızı kıravatla değiştirdi?

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu 15 Temmuz gecesi neye hazırlandı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbe gecesi neye hazırlandı, askerlerin tankları çekerek yol verdiği havalimanından geldiği Bakırköy'de misafir kaldığı evde neden grand tuvalet giyindi, neden mavi kıravatını kırmızı kıravatla değiştirdi?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Kılıçdaroğlu'nun o geceki halini sordu. 

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kaçış planı" iddiasına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a atfen ironik bir yazı kaleme aldı.

"Sayın Erdoğan, duyduk ki ülkeden kaçmaya hazırlanıyorsunuz!" diyen Likoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeye ve millete büyük hizmetler yaptığını, 17-25 Aralık soruşturması, 15 Temmuz darbe girişiminde başarıyla çıktığını yazan Likoğlu, iktidarında 12 Eylül ve 28 Şubat ile ilgili generallerin yargılandığını yazdı.

“Ne söylesek, ne yapsak hakkınızı teslim edemeyiz Sayın Cumhurbaşkanım. Ama madem kaçacaksınız! Son bir iyilik yapın bize” diyen Likoğlu, şöyle devam etti:

"Şu 15 Temmuz’un hesabını da kesin, ondan sonra gidin. Mesela size, “Kaçacak” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun o gece sabaha kadar niye grand tuvalet beklediğini çok merak ediyorum.

Aydemir Akbaş, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı Aydemir Akbaş, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi saat 23.00-23.30 civarlarında İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaydı. Karşısında tankları görünce ne yapacağını şaşırdı ve Bakırköy Belediye Başkanı’nın Florya’daki evine sığındı. Görüntü ve fotoğrafları inceleyince bir ayrıntı dikkatimi çekti. Kılıçdaroğlu’nun, Atatürk Havalimanı’ndaki görüntülerde ‘lacivert’ renkte olan kravatı, sığındığı evde darbe girişimini televizyondan izlerken çekilen fotoğrafta ‘kırmızı’ya dönmüştü!.

Darbe gecesini hepimiz yaşadık. O gece kimimiz sokağa, kimimiz işimize koştuk. Hangimiz kıyafet değiştirdi? Kıyafeti düşünecek zaman mı vardı? Sayın Kılıçdaroğlu sığındığı evde televizyon izlerken, niye kıyafet değiştirdi acaba? Neden lacivert kravatı çıkarıp, kırmızı kravat taktı?

Sayın Erdoğan, 15 Temmuz gecesi kim kiminle beraberdi, kim kimi aradı, kim kime doğru koştu, kimler bir araya geldi, kimler bir aradayken ayrıldı. HTS kayıtları ve baz istasyonu sinyalleri ne diyor. Bugünkü Yuvarlak Masa o gün kare miydi, dikdörtgen miydi, sanal mıydı, gerçek miydi? Bize bir iyilik daha yapın, bu durumu ortaya çıkarıp öyle kaçın ne olur!..”


 

Yorumlar

Tuğrul keMAL ve avaneleri ..ALLAHIM size bu Ülkeyi yönetecek fırsat vermesin ..Senin geberdiğğn gün MÜSLÜMAN TÜRKÜN bayramı olacaktır
Dadaş Kırmızı kravat yerine keşke sünnet elbisesi alıp giydirseydiniz bu dünbüğe .Daha çok yakışırdı ..2023 ü bekle keMAL belki koltuğa oturursun