Kenan Tosun ve eşi kimdir?

Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, ünlü model ve oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yaşadıkları gayrimeşru ilişki sonrasında gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Tosun ve eşi kimdir?

Kenan Tosun kim, eşi kim, kiminle evli soruları bu aralar magazin dünyasının gündeminden düşmüyor.

KENAN TOSUN KİMDİR?

Kenan Tosun, ünlü şarkıcı Cansu Tosun'un babasıdır. Cansu ile arkadaş olan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yaşadıkları gayrimeşru ilişki sonrasında gündeme gelmişlerdi. Magazin dünyası Kenan Tosun'un eşinin kim olduğunu, kiminle evli olduğunu merakla soruyor.

Oyuncu Cansu Tosun'un babası ile Seranay Sarıkaya'nın Nişantaşı'nda görüntülenmesinin ardından 2. Sayfa programında "gayrimeşru ilişki" iddiaları masaya yatırıldı.

Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'dur. Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun Serpil Tosun ile evlidir.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümay Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaparken görüntülendi.

Kenan Tosun ve eşi kimdir?
Kenan Tosun ve eşi kimdir?

 

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu iddia edildi.

'"Gayrimeşru ilişki"' iddiası 2. Sayfa'nın da gündemindeydi.

Program sunucularından Müge "Cansu Tosun'un anne ve babası evli. Ege'de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı" dedi.

 

Yorumlar