Serenay Sarıkaya annesi kim? Umay Seyhan kimdir?

Serenay Sarıkaya'nın en yakın arkadaşlarından birinin babasıyla yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan annesi magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya annesi kim?

Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak ilişki yaşadığı haberi magazin dünyasında bomba etkisi yaptı. Sarıkaya'nın en yakın arkadaşının evli olan babasıyla yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü oyuncunun annesinin kim olduğu merak ediliyor.

SERENAY SARIKAYA'NIN ANNESİ KİM?

Serenay Sarıkaya'nın anesi Umay Seyhan'dır. Seyhan, Sarıkaya'nın en yakın arkadaşlarından Cansu Tosun'un evli olan babasıyla yasak ilişki yaşadığı için magazin aleminin diline düştü. 

Magazin medyasında yer alan son dakika haberine göre; Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Seyhan ve Tosun'un komşu olduğu ve ailecek görüştükleri ortaya çıkarken Seyhan ile Tosun'un karısının samimi arkadaş oldukları öğrenildi. Arkadaşı ve eşinin ihanetiyle sarsılan Serpil Tosun, yasak aşkı kabul ederek ikiliyi Allah'a havale ettiğini söyledi.

Umay Seyhan ile yakın arkadaş olan Serpil Tosun, yaşadığı ihanetin ardından Instagram'da "Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" yorumunu beğendi. Bugün 2. Sayfa programına özel açıklama yaparak yasak aşkı doğrulayan Serpil Tosun, "Her şey doğru, konuşacak bir şey yok. Onları Allah'a havale ediyorum.

Kızına her fırsatta verdiği destekle gündeme gelen Umay Seyhan'ın bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaptığı görüntülendi. Umay Seyhan'ın görüntülendiği kişi oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun çıktı. İkilinin yasak aşk yaşadığı iddia edilirken tarafların komşu ve yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Bunların yanı sıra Umay Seyhan ile Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'un samimi görüntüsü basına sızdı. Serpil Tosun, yaşananların ardından Instagram'da "Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" yorumunu beğenmesi dikkat çekti.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR? 

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992'de Ankara'da doğan Türk oyuncu ve modeldir. İlk oyunculuk deneyimini "Şaşkın" filmiyle kazandıktan sonra, birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etme hakkını kazandı, ancak oyunculuk kariyerine odaklandığı için yarışmadan çekildi. Kariyerinde "Lale Devri" ve "Medcezir" gibi popüler dizilerde başrollerde yer aldı. Ayrıca birçok reklam filminde ve markanın reklam yüzü olarak da çalıştı. GQ Türkiye tarafından 2014 yılının kadını seçildi ve kariyeri boyunca birçok ödül kazandı. Sarıkaya ayrıca tiyatro deneyimi de yaşamış, Lewis Carroll'ın "Alice Harikalar Diyarında" adlı müzikaliyle sahne performansı sergilemiştir.

Yorumlar