'Kayserispor olarak tek düşüncemiz Süper Lig'e yükselmek'

PTT 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları başlarken, oyuncular da gruplar halinde sağlık kontrolünden geçiyorlar. Yeni sezon için takım kadrosunun korunduğuna işaret eden futbolcu Abdullah Durak ise yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
'Kayserispor olarak tek düşüncemiz Süper Lig'e yükselmek'

PTT 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları başlarken, oyuncular da gruplar halinde sağlık kontrolünden geçiyorlar. Yeni sezon için takım kadrosunun korunduğuna işaret eden futbolcu Abdullah Durak ise yaptığı açıklamada, tek düşüncelerinin, Süper Lig'e yükselmek olduğunu ifade etti.

Kayserisporlu futbolcular sezon açılışı nedeniyle Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Sefa, Abdullah ve Ömer Bayram efor testine birlikte girdi. Burada açıklama yapan oyunculardan Abdullah Durak, geçen sezon yaşadıkları sıkıntı ve hataların bedelinin ağır olduğunu ifade ederek, PTT 1. Ligi'nde hata yapmayarak başarılı bir sezon geçireceklerini söyledi.

Abdullah, tek düşüncelerinin Süper Lig'e yeniden yükselmek olduğunu anlatarak, "Biz diğer takımlara göre biraz avantajlıyız. Çünkü istekli ve hırslı bir kadro var. Aynı zamanda PTT 1. Ligi'ndeki takımlar ikinci sezon için kadrolarını koruyamıyor ve yeniden ekip oluşturuyor. Biz takım olarak kadromuzu koruduk. Bu etkili olacaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kayserisporlu bazı oyuncular sezon açılışının ilk gününde sağlık kontrolünden geçerken, diğer bir grupta ikinci gün sağlık kontrolü için hastaneye gelecek.

CİHAN

Yorumlar