Kadın dizisi son bölüm

FOX TV ekranlarında her Salı günü yayınlanan kadın dizisi son bölümde takipçilerini ekrana kilitledi. Diziyi TV ekranlarından izleyemeyen takipçiler kadın dizisi son bölümü internetten arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kadın dizisi son bölüm

Dün FOX TV ekranlarına yayınlanan Kadın isimli dizi takipçilerini ekran başına kilitledi. Kadın dizisi son bölüm televizyon ekranlarından izleyemeyen vatandaşlar dizinin son bölümünü internetten izliyor.

Dizinin yayılanan son bölümünde çocuklarının ölmediğini anlayan Sarp, önce sözde mezarı kazdırıyor. Suat ile tartışan Sarp, Arif yumruk yumruğa kavgaya tutuşuyor. Dizinin diğer bir karakteri olan Enver Srap'ın çocuklarının ölmediğini ve hala hayatta olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Çocukları Nisan ve Doruk'a kavuşan Sarp, Suat'a "Karım nerede" diye haykırıyor. Suat, Bahar'a gerekli olan iliğin ulaşmaması için yeni planlar yapıyor. Sarp kurulan bu tuzaklardan habersiz. İşte son bölümde yaşananlar.

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM

Kendisine çocuklarını mezarı diye gösterilen mezarları kazan Sarp başka cesetlerle karşılaşıyor ve çocuklarının yaşadığını anlıyor. Sarp kendi evini gözetlediğini anlayan Enver çocukların sabah arka kapıdan çıkartılması için Yeliz'e talimat veriyor. İlik nakli bekleyen ve çocuklarını özleyen Bahar hastanede çocukları Nisan ve Doruk'un hayalini görüp Sarp adını sık sık sayıklıyor. 

SARP SUAT'I DÖVÜYOR

Sarp kızı Pırıl'ı güvene alıp kendisini arayan Suat'ın yanına gidiyor. Üstü başı toprak içinde olan Suat ev çalışanlarını mutfağa gönderiyor. Suat'a karısı Bahar'ın nerede olduğunu soran Sarp kazdığı mezarda annesinin cesedini gördüğünü söylüyor. Suat'ı yumruklayan Sarp karısı baharın nerede olduğunu soruyor. Bu sırada Şirin ise kapıdan kavga eden Sarp ve Suat'ı dinliyor. Gözyaşları içinde ağlayan Suat "ben yapmadım" diyor. Kapıda adamların olduğunu anlayan Sarp oradan uzaklaşıyor. 

ŞİRİN'İN HASTALIĞI NÜKSEDİYOR

Kapıdan kavga eden Suat ve Sarp'ı dinleyen ve her şeyi duyan Şirin'in hastalığı nüksediyor. Allak bullak olmuş şekilde konuşulanları dinlemeyi sürdüren Şirin Sarp'ın gitmesinin ardından odadan çıkıp sesler duyduğunu söylüyor. Suat'ın yüzü kanlar içinde. Şirin, Suat'ın anlattıklarını şaşırmış gibi dinliyor. Sonra da Suat'ın suratına pansuman yapıyor.

SARP ARİF'İ DÖVÜYOR

Sarp'ın karısı Bahar'ı seven Arif, Çiğdem'i arayıp nasıl olduğunu sormak isterken Çiğdem'deki farklılığı hissediyor. Çiğdem, Yeliz'den Sarp ile ilgili duyduğu herşeyi Arif'e tek tek anlatıyor. Çok sinirlenen Arif, Sarp'ın Enver'in evine doğru gittiğini görür ve peşine takılır. Daha önce Enver'in çelişkili ifadeleri aklına gelen Sarp Enver'in kapısını yumruklamaya başlar. Tam bu sıradan Doruk ve Nisan arka kapıdan evden çıkarılır. Arif, Enver'in tüm sakinleştirme çabalarına rağmen Sarp'la karşı karşıya gelir. İkilinin arasındaki sözlü tartışma yumruklu kavgaya dönüşür. 

Enverle konuşan Sarp çocuklarının yaşadığını öğrenir ve gözyaşları içinde Enver'in ellerini öper. 

"BAHAR ÖLMELİ"

Bahar'ın ölmesini isteyen Suat korkunç bir plan yapıyor. Suat Şirin'e ‘Bahar'ın ölmesi lazım' diyor. Şirin henüz onun iliğinin gerekli olduğunu bilmediği için Bahar'ın diğer kardeşinden bahsediyor.

Yorumlar