Kadın dizisi Raif kimdir? Sinan Helvacı kimdir?

Kadın dizisi Raif kimdir, gerçek adı nedir, aslen nerelidir, sorularının yanıtı Kadın dizisinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Çocuk dizisi Raif kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kadın dizisi Raif kimdir? Sinan Helvacı kimdir?

Kadın dizisi Raif kimdir, gerçek adı nedir, aslen nerelidir, sorularının yanıtı Kadın dizisinin sıkı takipçileri tarafından merak edilip araştırılmaya devam ediyor. Peki, Çocuk dizisi Raif kimdir?

KİMDİR

Kadın dizisi Raif kimdir sorularının yanıtı araştırılmaya devam ediyor. Kadın dizisinde Raif karakterini Sinan Helvacı canlandırmkatadır. Helvacı'nın yanı sıra dizide Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Seray Kaya gibi başarılı oyuncularda yer almaktadır.

Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Raif, kendisi için getirilen bakıcıları reddeden asabi bir karakterdir. Ancak görünen o ki Raif gönlünü birine kaptıracak gibidir. 

SİNAN HELVACI KİMDİR

Sinan Helvacı kimdir, sorusunun yanıtı: 8 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Sinan Helvacı, ilk oyunculuk deneyimini bir döneme damgasını vuran başarılı dizi Öyle Bir Geçer Zamanki'de yaşamıştır.

Oyunculuğa olan merakı lise yıllarına uzanan başarılı oyuncu tiyatroya 2010 yılında Saint Joseph lisesinde okurken başladı.

Lisede birtakım tiyatro oyunlarına kareografi hazırlayan başarılı oyuncu 2011 yılında tiyatroya olan merakını bir tık öteye taşıyarak Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ını tercih etmiş ve kazanmıştır.

Burada tiyatro bölümünde eğitim alan Helvacı burada gördüğü eğitimini yarıda bırakmış ve kendisi için daha iyi olacağını düşündüğü için Fransa'ya gitmiştir.

Kadın dizisi Raif kimdir? Sinan Helvacı kimdir?

Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro Cours Florent'i bitiren başarılı oyuncu 2016 yılında yüksek lisans yapmıştır.

Yüksek lisans eğitimi sırasında The Bridge, Steps ve There are walls between us gibi filmlerde yer alan başarılı oyuncu sadece filmlerde rol almakla kalmamış aynı zamanda kendi filmelerini de yapmıştır.

Helvacı, 2017 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Kantsaywhere filmi Rhodes İsland Film Festival'inde ilk gösterimini yapmıştır.

Sinan Helvacı son olarak 2019 yapımı Kapı filminde Kadir İnanır ve Vahide Perçin gibi başarılı oyuncularla oynayan Helvacı şimdi ise Kadın dizisinde Raif karakterine hayat verecektir.

Kadın dizisi Raif kimdir? Sinan Helvacı kimdir?

Yorumlar