İDO'nun Yunanistan seferleri başladı

Kapıda vize uygulaması başlatan Yunanistan'a İDO ile düzenlenen seferlerle gitmek mümkün.

Google Haberlere Abone ol
İDO'nun Yunanistan seferleri başladı

İDO, 6 Nisan itibarıyla İzmir Seferihisar ve Aydın Kuşadası'ndan Yunanistan'ın Samos adasına uygun fiyatlı seferler başlatıyor. Gidiş-dönüş bilet fiyatları ve sefer detayları için okuyun.

Türkiye'nin önde gelen deniz taşımacılığı şirketlerinden İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ege Denizi'ni aşarak yeni bir rotaya yelken açıyor. 6 Nisan'dan itibaren başlayacak olan seferler, İzmir'in Seferihisar ilçesinden ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinden, Yunanistan'ın büyüleyici Samos (Sisam) Adası'na doğru yol alacak. Bu yeni hizmet, hem tatilcilerin hem de adayı keşfetmek isteyen gezginlerin ilgisini çekmeye aday.

UYGUN FİYATLARLA EGE'NİN MAVİLİKLERİNE YOLCULUK

İDO, bu yeni rotada yolcularına ekonomik sefer seçenekleri sunuyor. Seferihisar'dan Samos'a gidiş-dönüş yolculuk için belirlenen fiyat 35 euro (yaklaşık 1085 TL), Kuşadası'ndan Samos'a ise 41 euro (yaklaşık 1300 TL). Yolcular, bu uygun fiyatlarla Ege'nin kristal maviliklerini keşfetme fırsatı bulacak.

SEFERLER VE BİLET BİLGİLERİ

Seferihisar-Samos seferleri, sabah gidiş akşam dönüş olacak şekilde haftada üç gün düzenlenecek. Ağustos ayında ise her gün sefer yapılması planlanıyor. Kuşadası-Samos arası ise 15 Haziran'a kadar haftada üç gün, sonrasında ise her gün yolcularını ağırlayacak. Yolculuk süreleri, Seferihisar-Samos arası yaklaşık 1 saat, Kuşadası-Samos arası ise yarım saat olarak belirlendi.

Biletler, İDO'nun resmi internet sitesi üzerinden, satış ofislerinden, yetkili acentelerden ve çağrı merkezlerinden temin edilebilir. Ayrıca, farklı gün dönüş yapılması durumunda özel fiyat seçenekleri de sunulmaktadır.

YÜKSEK HIZLI DENİZ OTOBÜSLERİ İLE KONFORLU SEYAHAT

İDO, "İDO Ege" ve "İDO Akdeniz" adlarında iki modern gemiyle yolcularına hizmet verecek. Bu gemiler, Seferihisar Sığacık Teos Marina ve Kuşadası Ege Port'tan kalkış yapacak. İDO, bu seferlerde yüksek hızlı deniz otobüslerini kullanarak, yolcularına güvenli, hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi vaat ediyor.

GİRİŞ VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Samos Adası'na giriş için geçerli bir pasaport ve Schengen ya da kapı vizesi gerekmekte. Ayrıca, pasaportun geri dönüş tarihi itibariyle en az 3 ay geçerli olması ve 10 yıldan eski olmaması önem taşıyor. İDO'nun bu hatlarında araçlı yolcu taşımacılığı yapılmadığı da hatırlatılıyor.

Yorumlar