Hüseyin Çevik kimdir nerelidir Ramazan Hoca cinayetiyle ilgisi nedir?

Hüseyin Çevik'in kim olduğu merak konusuyken, İsmailağa Cemaati ile bir bağının olup olmadığı da merak ediliyor. Ramazan Pişkin cinayetiyle bir kez daha gündeme gelen Hüseyin Çevik kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Çevik kimdir nerelidir Ramazan Hoca ilgisi

Hüseyin Çevik, Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin'in ölümünden sonra bir kez daha gündeme geldi. İddiaların kaynağında ise Çevik'in yanında resim çektiren bir kişinin katil zanlısı Erkan Baykut'a benzerliği oldu. Peki, Hüseyin Çevik kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

HÜSEYİN ÇEVİK KİMDİR?

Hüseyin Çevik, İstanbul’da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamladı. Liseyi ise İmam Hatip Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra ticaretle uğraşmaya başladı. Evli ve çocuk sahibi olan Hüseyin Çevik, 2019 yılından bu yana Youtube kanalında İslam dinine ilişkin sohbetler ve güncel konular hakkında yorumlar yapıyor 

Hüseyin Çevik’in Youtube kanalı “Hüseyin Çevik Hoca” adını taşıyor ve yaklaşık 1 milyon aboneye sahip. Kanalda yayınlanan videolar ise milyonlarca izlenme alıyor. Hüseyin Çevik’in kendine has bir üslüp kullandığı ve sert ifadeler kullandığı videoları sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Ancak bu videolar aynı zamanda tepki de çekiyor.

HÜSEYİN ÇEVİK KAÇ YAŞINDA?

27 Haziran 1986 yılında İstanbul'da doğan Hüseyin Çevik  37 yaşında.

HÜSEYİN ÇEVİK NE MEZUNU?

Hüseyin Çevik, İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu bilinmekte olup Üniversite eğitimi alıp almadığı ise bilinmemektedir.

HÜSEYİN ÇEVİK NEDEN GÜNDEM OLDU?

Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer ollan genç futbolcu Arda Güler için  sarf ettiği sözlerle gündem oldu.

HÜSEYİN ÇEVİK ARDA GÜLER İÇİN NE DEDİ?

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in Real Madrid formasında haç olduğunu ve Müslüman bir futbolcunun o formayı giyemeyeceğini söylemesi üzerine sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

HÜSEYİN ÇEVİK  HANGİ CEMAATTEN?

Hüseyin Çevik’in hangi cemaate mensup olduğu ise net değil. İsmailağa cemaatine yakın olduğu iddia edilse de, İsmailağa cemaati Hüseyin Çevik hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda, Hüseyin Çevik’in İsmailağa cemaati ile hiçbir bağlantısı olmadığı belirtildi.

İSMAİLAĞA CEMAATİ İLE ARASI AÇIK

İsmailağa Cemaati, Çevik hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun konusu ise Çevik'in cemaat aleyhine yaptığı açıklamalar oldu. 

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı, cemaat adına sohbet videoları yayınlayan İsmail Çevik'in İsmailağa ile bir ilişkisinin olmadığını açıkladı.

İsmailağa Cemaati öte yandan Çevik hakkında suç duyurusunda bulundukları bilgisini paylaştı.

Hüseyin Çevik hakkındaki suç duyurusunda, şu ifadeler yer aldı:

1. Kamuoyunda daha çok İsmailağa Cemaati olarak bilinen, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun etrafında hizmet gayesiyle teşekkül etmiş olan camianın faaliyetleri yalnızca müvekkil İsmailağa Camii ilim ve Hizmet Vakfı tarafından yürütülmektedir.

2. İsmailağa Cami İlim ve Hizmet Vakfı yapmış olduğu paylaşımla söz konusu hukuki adım atmamızı gerektiren Hüseyin Çevik'in İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığını da özellikle altını çizerek belirtmek istiyoruz. Bu şahsın İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfının adını kullanması ya da merhum Mahmut Ustaosmanoğlu'nun adını kullanması neticesinde bu şahsın halk nazarında İsmailağa Cemaati üyesi oldugu izlenimini kabul etmiyor ve bu şahsın Vakfımızla yakından uzaktan hiçbir bağlantısı olmadığını da önemle belirtmek istiyoruz.

3. Müvekkilin saygın ve toplumda itibar gören kimliği, yukarıda bahsetmiş olduğumuz müvekkil tarafından resmi Youtube sitesinde yayınlanan videolu içeriğinde şüpheli Hüseyin Çevik tarafından mesnetsiz iddialarla çarpıtılarak (https://www.youtube.com/watch?v=01L.rEgim2L4) linki üzerinden görüleceği üzere 08.12.2022 tarihinde yapmış olduğu hakaret ve iftira içerikli bir paylaşımla zedelenmiştir.

Bu paylaşımın alenen yapılmış olması nedeniyle de müvekkilin mağduriyeti hat sahaya ulaşmıştır.

Görüleceği üzere; Şüpheli Hüseyin Çevik, düzenli olarak kullandığı Youtube hesabından "Her Kötü İşin Arkasından İsmailağa çıkıyor! 6 Yaşındaki Kıza Bunu Nasıl Yaptınız!" başlığıyla yayınlamış olduğu videolu paylaşımında Müvekkile yönelik aşağılayıcı ve tamamen karalama amaçlı ifadeler kullanmıştı.

Hüseyin Çevik kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

 

Yorumlar