Hürer Fethi Gündüz kimdir?

Hürer Fethi Gündüz kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Hürer Fethi Gündüz hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Hürer Fethi Gündüz kimdir?

Hürer Fethi Gündüz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği nedir, nerede yaşıyor ve ne yapıyor? Hürer Fethi Gündüz son olarak sevgilisi 2017 Miss Turkey birincisi Sinem Sülün ile çıktıkları tatil vesilesiyle gündem olmuştu. Peki, kimdir Hürer Fethi Gündüz. 

Hürer Fethi Gündüz, Türkiye'de ulaşım sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan bir iş adamıdır. 

Henüz 40'lı yaşlarında olan Hürer Fethi Gündüz, İstanbul'da toplu taşıma konusunda söz sahibi firmalardan birinin sahibidir. 

Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Hürer Fethi Gündüz, henüz okuldayken arkadaşlarının da desteğiyle, kendi okul arkadaşlarına servis hizmeti sunan bir minibüsle ulaşım sektörüne girmiş.

İddiaya göre Gündüz, okuduğu okulda kendi arkadaşlarının da kullanımına sunduğu servis aracında taze çay ve kahve ikramında bile bulunuyordu. Daha sonra da servis işinden para kazanmaya başlamış. 

İddiaya göre; Öyle bir zaman gelmiş ki başka semtlerden öğrenci taşıyan turizm şirketleri bile Hürer Gündüz’ün bu işte nasıl bu kadar başarılı olduğunu araştırmaya koyulmuş. O ise kazandığı parayı yine servisçilik işine yatırmış. Sonunda başka bir şirket, Hürer Gündüz’e ortaklık teklif etmiş. Şirketin o zamanki sahibi, 2003 yılında emekliye ayrılıp koskoca filoyu Hürer Gündüz’e tamamen bırakmış.

Hürer Fethi Gündüz kimdir?
Hürer Fethi Gündüz'ün kız arkadaşı Miss Turkey 2017 Güzeli Sinem Sülün

 

Hürer Fethi Gündüz son olarak 2017 Miss Turkey birincisi Sinem Sülün ile olan arkadaşlığı nedeniyle magazin medyasının gündemine gelen isim oldu.


 

Yorumlar