Hülya Kuran nede yok? Avukat Hülya Kuran Esra Erol'dan ayrıldı mı?

Hülya Kuran'ın neden Esra Erol'un programında yer almadığı, programdan ayrılıp ayrılmadığı seyirci tarafından merakla sorulurken, Kuran'ın nerede olduğu ve neden katılmadığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Kuran nede yok? Programdan ayrıldı mı?

Hülya Kuran'ın Esra Erol'un programında neden olmadığı merakla soruluyor. Yeni sezona da hareketli bir şekilde başlayan Esra Erol'un programında bir ismin eksik olduğu görüldü. Programın demirbaşlarından sayılan Avukat Kuran, sezonun ilk programlarında yer almadı. Haliyle seyirciyi bir merak aldı. Kuran'ın nerede olduğu neden programa katılmadığı belli oldu.

HÜLYA KURAN NEDEN YOK?

Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programı "Esra Erol'la," 29 Ağustos'ta yeni sezonuyla ekranlara döndü. Ancak, programın vazgeçilmez yorumcularından biri olan avukat Hülya Kuran, bu sezon başladığında ekranda görünmedi. Bu durum, izleyicilerin merakını uyandırdı ve "Hülya Kuran programdan ayrıldı mı?" sorularını gündeme getirdi.

Hülya Kuran nede yok Avukat Hülya Kuran Esra Erol'dan ayrıldı mı
Hülya Kuran ve Esra Erol

 

Son dakika bilgilerine göre, Hülya Kuran'ın programdan ayrıldığına dair bir bilgi bulunmuyor. Zira Kuran, günler öncesinden programın tanıtımını yaparak programın hala içinde olduğunu gösterdi. Ayrıca, en son paylaşımında Londra'da olduğunu belirten bir fotoğraf paylaşarak şu an yurt dışında bulunduğunu gösterdi.

Hülya Kuran nede yok Avukat Hülya Kuran Esra Erol'dan ayrıldı mı
Hülya Kuran

 

Bu durum, izleyiciler arasında Hülya Kuran'ın tatilde olduğu ve yakın bir zamanda programa geri döneceği şeklinde yorumlanıyor. İzleyiciler, Kuran'ın programdaki katılımını heyecanla beklerken, Hülya Kuran'ın neden bu sezon başında ekranda olmadığına dair net bir açıklama henüz yapılmadı.

 

Yorumlar