Esra Erol'da Avukat Kim? Avukat Hülya Kuran kimdir, nerelidir, eşi kimdir, çocuğu kim?

Esra Erol'da Avukat Kim? Avukat Hülya Kuran kimdir, nerelidir, eşi kimdir, çocuğu kim? Esra Erol'da danışmanlık yapan kadın avukat kimdir, adı nedir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Esra Erol'un programındaki kadın avukat hakkında detaylı bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'daki avukat kim? Avukat Hülya Kuran kim?

Esra Erol'daki hukuk danışmanlığı yapan avukat kim? Avukat Hülya Kuran kimdir, nerelidir? Kaç yaşında ve uzmanlık alanı nedir? ATV'de yayınlanan programındaki kadın Avukat Hülya Kuran'dır. Peki, Avukat Hülya Kuran kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ESRA EROL'DA AVUKAT KİM? AVUKAT HÜLYA KURAN KİMDİR, NERELİDİR?

İşte Esra Erol'daki kadın Avukat Hülya Kuran hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini memleketi  Çanakkale'de tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul'da yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

Hülya Kuran, kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evlidir. Bu evlilikten iki çocukları var.

Esra Erol'da avukat kimdir adı ne nerelidir?
Avukat Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran

 

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında yorumcu olarak görev alan Avukat Hülya Kuran, 1972 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale'de ilk, orta ve lise eğitimini tamamlayan Kuran, 1996 yılında Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin aynı yılında hukukçu olan Selami Kuran ile evlendi. Hülya Kuran, özel bir avukatlık firmasında çalışmaktadır.

SELAMİ KURAN KİMDİR?

Selami Kuran, Avukat Hülya Kuran'ın eşidir ve hukuk profesörü olarak görev yapmaktadır. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunmaktadır. Çift, evliliklerini 23 yıl önce gerçekleştirmiş ve düğün fotoğrafları bu uzun birlikteliğin tanıklarıdır.

AHMET FARUK KURAN KİMDİR?

Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami Kuran çiftinin çocuklarından biridir. Ahmet Faruk Kuran, avukatlık yapmakta ve Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevini üstlenmektedir. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Ahmet Kuran, Twitter adresi @AvAhmetKuran üzerinden takip edilebilir.

ZEYNEP KURAN KİMDİR?

Zeynep Kuran, Hülya ve Selami Kuran çiftinin kız çocuğudur. Kardeşi Ahmet Faruk Kuran ile birlikte ailenin iki çocuğundan biri olan Zeynep Kuran hakkında daha fazla detay mevcut değil.

Avukat Hülya Kuran ve ailesinin yaşamı, Esra Erol'un programında yaptığı yorumlar ve önerilerle ilgi çekmiş, izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Kuran ailesinin hayatı, profesyonel başarıları ve sosyal medya etkinlikleri ile gündemdeki yerini korumaktadır.

Esra Erol'da avukat kimdir adı ne nerelidir?
Avukat Hülya Kuran

 

Hülya Kuran'ın eşi Selami Kuran, İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin dekanıdır.

Kuran'ın oğlu Ahmet Kuran da anne ve babası gibi avukattır.


 

Yorumlar