HDP Altılı Masaya oturabilir

Bülent Kuşoğlu'ndan HDP ile işbirliği yapılabilecek olduğu açıklaması.

Google Haberlere Abone ol
HDP Altılı Masaya oturabilir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, altılı masanın seçimlerde HDP ile iş birliği yapmsının sööz konusu olabileceğini dile getirdi.

Seçimlere bir kaç ay kalmış olmasına rağmen muhalefet halen adayını açıklamadı.

Adaylık bilmecisi devam ederken HDP'nin desteğini almayı arzulayan CHP,  hareketlerini buna yönelik yapıyor.

Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu, TV100 ekranlarında seyirciyle buluşan  'Ankara'da Neler Oluyor' programına katıldı.

"HDP ALTILI MASA ÇALIŞMALARINA KATILABİLİR"

HDP ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Kuşoğlu, HDP'nin dışarıda kaldığı süreçte 6 milyon seçmenin de dışarıda kalmış olabileceğini dile getirdi.

Kuşoğlu konuya dair, "HDP ile ilgili olarak soru işareti var kafamızda. HDP o yaftayı üzerinden attıklarında onlar da tam bir Türkiye partisi olarak bu çalışmalara (Altılı Masa) muhakkak katılabileceklerdir" dedi.

"HDP İLE İLGİLİ BAZI GİRİŞİMLER MUHAKKAK YAPILACAK"

Daha sonra seçimlerde HDP’nin kilit noktada bir rolü olduğunu söyleyen Kuşoğlu, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

HDP’nin %10’luk bir oyu var. Yüzde yarımlık partileri dikkate alıyoruz, %10’luk bir partiyi kimse görmezden gelemez. HDP ile ilgili olarak bazı girişimler muhakkak yapılacak. Geçen gün de sayın Akşener Diyarbakır’a gitti çok güzel açıklamaları oldu.

Kuşoğlu’nun HDP ile ilgili dile getirmiş olduğu dikkat çekici bu sözler akıllara HDP’nin de altılı masaya katılabilecek olması ihtimalinin olduğunu getirdi.

 

Yorumlar