Canlı yayında gözaltına alınan Damat Tuncer Ustaer tutuklandı

Müge Anlı Tatlı Sert programında dün canlı yayında gözaltına alınan Tuncer Ustaer tutuklanarak Metris cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gözaltına alınan Damat Tuncer Ustaer tutuklandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, dün canlı yayında gözaltına alınan Tuncer Ustaer tutklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı'nın bugün (23 Aralık Salı) günü yayınlanan programında dün gözaltına alınan Tuncer Ustaer'in tutklandığı söylendi. tutklanma sebebini Müge Anlı canlı yayında açıkladı. 

Einin tutklanması ile ilgili konuşan Emine Ustaer, Herkes bize düşman. Bu cinayeti bizim üzerimize yıkmak için bir oldular. Kocamı cezaevine attılar, dedi.

Damat Tuncer Ustaer aile hekimliğinde bir doktora saldırması ve tehdit etmesi suçalaması ile dün canlı yayında gözaltına alınmıştı.

Ustaer, Derince sağlık müdürlüğünde çalışan bir psikolog hanımı kasten yaralama ve tehdit suçlarından hakkında işlem yapılarak tutklanarak cezaevine gönderildi. Tuncer ve eşi Emine polisleri ellerinde bıçak ve balta ile püskürtmeye çalıştığı, eve giremeyen ekiplerin ve adrese gelen müzakericinin ikna edememesi üzerine Cumhuriyet başsavcısının zorla getirilmesi talimatı ile takviye ekiplerle ikamete girildiği belirtildi.

Meryem ve kızı Melike'ye ne oldu sorusunun cevabı aranan programda, canlı yaına bağlanan Palu ailesinin dedesi, Tuncer'in çocuklara iğne batırdığını iddia etti.  Meryem'in kocasına tecavüz ettiğini savunan Ustaer'in karısına Müge Anlı'nın sen buna nasıl inanırsın bir kadın bir erkeğe nasıl tecavüz eder, dedi.

Tuncer Ustaer

Yorumlar