"Halep'e Yol Açın" kampanyası

- TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yönetmeni Ayhan Özen ve oyuncuları Bahadır Yenişehirlioğlu, Hümeyra Çetin, Mehmet Emin Kadıhan ile Derda Yasir Yenal, kampanyaya destek çağrısında bulundu

Google Haberlere Abone ol
"Halep'e Yol Açın" kampanyası

İSTANBUL (AA) - İHH İnsani Yardım Vakfının, Halep'teki insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla başlattığı "Halep'e Yol Açın" yardım kampanyasına, TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisi ekibi de destek verdi.

Suriye'de yaşanan iç savaşta büyük bir yıkıma uğrayan ve her gün katliam haberlerinin geldiği Halep'e gönderilecek yardımlar için Sevda Kuşun Kanadında dizisi ekibi, kamera karşısına geçti.

Sosyal medyada yayınlanan videoda, dizinin yönetmeni Ayhan Özen ve oyuncuları Bahadır Yenişehirlioğlu, Hümeyra Çetin, Mehmet Emin Kadıhan ve Derda Yasir Yenal, "Dünyanın sessiz kaldığı yıkıma sessiz kalma" mesajıyla destek çağrısında bulundu.

İHH'nın başlattığı "Halep'e Yol Açın" kampanyası kapsamında, 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından bir araya gelen kara konvoyu, Cilvegözü Sınır Kapısı'na yola çıkacak.

Yorumlar