Hakan, Hamburg için elinden geleni yapacak

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, tarihinin en zor günlerini geçiren Hamburg’un kümede kalması için oğlunun elinde geleni yapacağını söyledi.Eski bir futbolcu olan ve şimdilerde Mannheim Turanspor’un başkanlığını...

Google Haberlere Abone ol
Hakan, Hamburg için elinden geleni yapacak

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, tarihinin en zor günlerini geçiren Hamburg’un kümede kalması için oğlunun elinde geleni yapacağını söyledi.

Eski bir futbolcu olan ve şimdilerde Mannheim Turanspor’un başkanlığını da yapan Çalhanoğlu, Hamburg’un baraj maçına kalıp ligde kalacağına inandığını söyledi.

Baba Çalhanoğlu, “Hamburg’un, Münih’e karşı ilk yarıda oynadığı futbol ve gösterdiği mücadeleyi son lig maçında ve baraj maçlarında gösterdiği takdirde lige kalacağından eminim. Hakan bu konuda var gücü ile takımın kümde kalması için mücadele ediyor. Çünkü o da takımının ikinci lige düşmesini istemiyor. Futbol bir ekip işidir. Hep birlikte çalıştığınızda başarılı olursunuz. Hakan bu ekibin bir parçası. Bu yüzden Hamburg son maçta takım olarak mücadele etmesi lazım.” dedi.

Bundesliga’daki ilk sezonunda 11. golünü Bayern Münih’e karşı atan 20 yaşındaki Hakan’ın gelecek sezon hangi formayı giyeceği ise merak konusu. Avrupa’nın önde gelen büyük kulüpleri Arsenal, Mancter City, Juventus, Roma, Atletico Madrid ve Bayer Leverkusen’in genç yeteneği yakından izledikleri ve transfer listelerinde ilk sıralarda tuttukları Avrupa basınında sıkça yer almakta.

Bu konuda fazla açıklama yapmak istemeyen Baba Çalhanoğlu, oğlunun şu an Hamburg’la 2018 yılına kadar anlaşması olduğunu ve takımının başarısı için çalıştığını ifade etti. Şu ana kadar hiç bir kulüple resmi bir görüşme olmadığına değinen tecrübeli spor adamı, “Transfer konusunda önceliğimiz tabi ki kulübümüz Hamburg’dur.” dedi. CİHAN

Yorumlar