Kavgaya karışan kaymakamın çocukları bıçaklandı

Sosyal medya üzerinden tartıştıkları grupla bir parkta buluşan kaymakamın çocukları ile grup arasında kavga çıktı. Kaymakamın çocukları bıçaklandı, birinin durumu ağır.

Google Haberlere Abone ol
Kavgaya karışan kaymakamın çocukları bıçaklandı

Bursa’nın Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın iki oğlu, Denizli’de karıştıkları kavgada bıçaklandı. İnan’ın çocuklarından birinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Kaymakam İnan’ın oğulları S.A.İ, (15), A.B.İ. (21) ve M.B.İ (21), iddialara göre sosyal medya üzerinden kız meselesinden dolayı tartıştıkları A.S.K. ve K.E., B.Ç. ile kişilerle Kınıklı Mahallesi Amfi Park civarında buluştu.

Taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce S.A.İ, ile A.B.İ bıçaklandı, M.B.İ. ise darp sonucu yaralandı. Olayın ardından bıçaklanan 2 kardeş olay yerine gelen ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kardeşlerden S.A.İ’nin durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyata alındığı bildirildi.

Olay sonrası A.S.K.’nin polis tarafından gözaltına alındığı diğer şahısların ise arandığı bildirildi.

Öte yandan Denizli Valisi Hasan Karahan ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir başta olmak üzere protokol üyeleri hastaneye gelerek yetkililerden gençlerin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar