Gülbin Tosun hamile mi?

Fox Tv ana haber sunucusu Gülbin Tosun hamile mi merak edildi. Gülbin Tosun ekranlarda bira kilolu gözükünce izleyiciler tarafından Gülbin Tosun hamile mi sorularına sebep oldu. İşte merak edilen sorunun cevabı.

Google Haberlere Abone ol
Gülbin Tosun hamile mi?

Fox Tv sunucusu Gülbin Tosun hamile mi? Gülbin Tosun ekranlarda izleyici tarafından biraz kilolu fark edilince hamile olup olmadığı merak edildi. İşte Gülbin Tosun hamile mi sorusunun cevabı.

Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında?

FOX’un başarılı sunucusu Gülbin Tosun , Fatih Portakal'ın yerine ana haber sunmaya başladığından beri tekrar gündeme geldi. Peki Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında, kiminle evli, hamile mi? İşte Gülbin Tosun hakkında tüm merak edilenler.

Gülbin Tosun 10 Kasım 1977 tarihinde doğdu. İstanbul doğumlu olan 43 yaşındadır. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon Ve Sinema 2003'te London School of Business Studies Marketing bölümünde aldı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi.

Mezun olduktan sonra Türkiye Radyo ve Televizyon kurumunda diksiyon dersleri aldı. Daha sonra Kanal E'de muhabirlik ve spikerlik yapmaya başladı.

1999 yılında Show TV 'de gece haberlerini hazırlayıp sundu.

2000 yılında Kanal D ekranlarında spikerl ve sunucu olarak çalışmaya başladı.

Daha sonra iş hayatına ara vereerek Londra'ya gitti ve burada mesleğine yönelik eğitimler aldı. 

2001 yılında Londra Türk Radyosunda haber programı hazırlayıp ve sundu.

Daha sonra Reuters Haber Ajansı’nda staj gördü.

2003 yılında ise Londra School of Business Studies Marketing’ten mezun oldu.

2006'da SKY Turk televizyonunda Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri sunuculuğu yaptı. Tosun, 2010’dan itibaren FOX Ana Haber Hafta Sonu ve Fatih Portakal‘ın izinli olduğu dönemlerde hafta içi Ana Haber Bülteni sunuculuğu yapmaktadır.

Gülbin Tosun, 29 Ekim 2011 tarihinde Demsa Grup sosyal medya direktörü Atıf Ünaldı ile dünya evine girdi. Çift 2013 yılında boşandı.

Gülbin Tosun hamile mi?

Gülbin Tosun'un hamile olup olmadığı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar