Göbek eritme yöntemleri ve egzersizleri

Göbek eritme egzersizleri hem estetik açıdan hem de sağlık açısından büyük önem taşımaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Göbek eritme yöntemleri ve egzersizleri

Göbek eritme egzersizleri hem estetik açıdan hem de sağlık açısından büyük önem taşımaktadır. Bayanların ve erkeklerin en büyük dertlerinden birisidir göbek oluşumu. Göbeğini eritmek için her yöntemi denediği halde başarısız sonuçlar elde eden kişiler için bu yazımızda mükemmel göbek eritme hareketleri vereceğiz. Bu sayede evinizde düzenli olarak vakit ayırarak kısa sürede fazla göbeğinizden kurtularak daha estetik bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Göbek Eritme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Sırt üstü uzanarak bacaklarınızı yukarı kaldırıp hafif karnınıza doğru çekin ellerinizle boynunuzu tutarak bacaklarınıza doğru kalkıp iniyorsunuz. Bu hareketi günde 15 kez tekrarlamanız yeterli olacaktır.

Yine aynı konumda sırt üstü uzanarak bu kez elleri ayaklara doğru uzatmaya çalışıyorsunuz. Bu hareketi de günlük olarak 15 kez uygulayınız.

Göbek eritme egzersizleri arasın en önemlisi ve en fayda sağlayıcısı olan hareket için sırt üstü uzanarak ellerinizle kalçalarınızı destekleyin ve bacaklarınızı yere paralel olacak şekilde kaldırın. Daha sonra nefes alarak bacağınızı göğsünüze doğru getirin ve aldığınız nefesi verirken bacağınızı tekme atar gibi geri yerine götürün. Aynı şekilde bu hareketi diğer bacağınız için de uygulayın. Bu hareketi günlük 15 kez uygulayarak kısa sürede göbeğinizi eritebilirsiniz.

  1. Sırt üstü uzanarak bacaklarınızı vücudunuza dik şekilde kaldırıp nefes alın ve yavaşça bacağınızı aşağı yukarı şekilde kaldırıp indirin. Bu hareket sayesinde karın kaslarınız çalışacak ve kısa zamanda göbeğiniz eriyecektir.
  2. Yere sırt üstü uzanarak uygulayabileceğiniz göbek eritme egzersizleri arasında ise son olarak yan şekilde uzanın ve kolunuzla boynunuza destek verin. Nefes alıp bacağınızı karnınıza doğru çekin ve nefesinizi verirken bacağınızı uzatın. 
  3. Sizlere verdiğimiz bu öneriler sayesinde düzenli bir şekilde uyguladığınızda kısa sürede göbeğinizin erimesini sağlayabilirsiniz. Egzersiz dışında yapmanız gereken birkaç önerimiz daha var. Bunlar;
  4. Metabolizmanızın hızlı çalışması için mutlaka her gün 2 litre su içmeye özen gösterin.
  5. Beslenmenize dikkat edin ve lifli ürünler tüketmeye özen gösterin.
  6. Tuzlu, aşırı yağlı, şekerli ve yüksek un içeren besinlerden uzak durun.
  7. Ayrıca karın kaslarınızı güçlendirmeyi sağlayacak egzersiz hareketleri yapmayı da ihmal etmeyin.
  8. Her sabah ılık suyun içine limon sıkarak aç karnına içmeyi alışkanlık haline getirin.

Yorumlar