Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları, Konusu, Nerede Çekildi

Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları, Konusu nedir, nerede çekildi? TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan film 'Geniş Aile Komşu Kızı' izleyicinin beğenisini topladı. Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları, konusu ve nerede merak konusu oldu. İşte 'Geniş Aile Komşu Kızı' hakkında merak edilenler

Google Haberlere Abone ol
Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları, Konusu

Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları, Konusu ve nerede çekildiği izleyiciler tarafından merak edildi. TV'de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan film hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Geniş Aile Komşu Kızı oyuncuları, konusu, nerede çekildi gibi detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Geniş Aile Komşu Kızı filminin yönetmen koltuğunda Cüneyt İnal oturuyor. Senaryo da Cüneyt İnal'a ait. Beyaz perdede ilk kez 9 Ağustos 2019 yılında gösterildi. TV'de ise ilk kez 6 Nisan 2020 tarihinde Kanal D ekranlarında gösterildi.

İÇİNDEKİLER

1. Geniş Aile Komşu Kızı Konusu

2. Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları

2.1 Cevahir Kimdir?

2.2 Ulvi Kimdir?

2.3 Zeynep Kimdir?

2.4 Nebil Kimdir?

2.5 Muazzez Kimdir?

2.6 Kütük Kimdir?

3. Geniş Aile Nerede Çekildi?

4. Geniş Aile Komşu Kızı IMDb

 

1. Geniş Aile Komşu Kızı Konusu

Komedi türünde olan filmin konusu ise şöyle; Cevahir ve Ulvi bir oto yıkama firması açmışlardır. Cevahir sevgilisi Zeynep'in hasret acısını çekmektedir. Cevahir Zeynep'in aşkı ve özlemi ile kavurulurken birgün Zeynep aniden çıkıp gelir. AncakZeynep bir belanın içine düşmüştür ve Cevahir ve Ulvi'ye sığınmıştır. Abisi Zeynep'i zengin biri ile evlendirmek ister ancak bir şekilde bu evliliğe engel olmak zorundadırlar. Cevahir ve Ulvi Zeynep'i bu durumdan kurtarmak için türlü çabaların ve belaların içine girerler. 

2. Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları

Geniş Aile Komşu Kızı başrolde Ufuk Özkan (Cevahir Kirişçi) ve Bülent Çolak (Ulvi) yer almaktadır. Zeynep karakterine hayat veren oyuncu ise Rojda Demirer'dir.

Filmde ayrıca, Emre Altuğ, Mine Teber, Tolga Canbeyli, Tuğçe Karabayır gibi sanatçılarda yer almaktadır.

Geniş Aile Komşu Kızı Oyuncuları

2.1 Geniş Aile Komşu Kızı Cevahir Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Cevahir karakterine hayat veren oyuncu Ufuk Özkan'dır. Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 tarihinde doğdu. Ufuk Özkan Almanya doğumludur. 44 yaşında olan usta oyuncu aslen Samsunludur. Sinema, tiyatro ve dizi oyunculuğu yanı sıra program sunuculuğu da yapmaktadır. İlkokulu Almanya'da okumuştur. Ortaokulu ise memleketi olan Samsun'da bitirmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde bitirmiştir.

2.2 Geniş Aile Komşu Kızı Ulvi Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Ulvi karakterine hayat veren oyuncu Bülent Çolak'tır. Bülent Çolak, 20 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. 42 yaşında olan Ulvi Çolak oyunculuk hayatına ilk kez 'Hoşcakal Yarın' adlı filmi ile adım attı. Çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Evli, bir çocuğu vardır.

2.3 Geniş Aile Komşu Kızı Zeynep Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Zeynep rolünü canlandıran oyuncu Rojda Demirer'dir. Rojda Demirer 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Oyunculuk hayatında çocuk yaşlarda başlayan güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet atuvarı tiyatro bölümü bitirmiştir. Çeşitli dizi ve filmde rol almıştır.

Geniş Aile Komşu Kızı Zeynep kimdir

2.4 Geniş Aile Komşu Kızı Nebil Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Nebil karakterini canlandıran oyuncu Emre Altuğ'dur. Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Niğdelidir. 49 yaşında olan oyuncunun asıl mesleği şarkıcılıktır. Ses santçısı olarak sevenlerinin gönlüne taht kuran Emre Altuğ son yıllarda oyunculuk performansı ile izleyenlerin beğenisini toplamaktadır. Emre Altuğ İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü'nden mezundur.

2.5 Geniş Aile Komşu Kızı Muazzez Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Muazzez karakterini canlandıran oyuncu Mine Teber'dir. Mine Teber, 29 Temmuz 1961 yılında Kıbrsı'ta doğdu. Kıbrıs Türklerinden olan usta oyuncu Tv'de ilk kez sevilen efsane dizi 'Bizimkiler' dizisi ile izleyenlerin gönlüne taht kurdu. Teber, 1989 yılında girdiği televizyon dünyasında halen oyuncu olarak görev almaktadır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizide halen rol almaktadır.

2.6 Geniş Aile Komşu Kızı Kütük Kimdir?

Geniş Aile Komşu Kızı Kütük rolüne hayat veren oyuncu Tolga Canbeyli'dir. Tolga Canbeyli, 8 Kasım 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Akrep burcu olan genç oyuncu Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Nazım Hikmet Akademisinde Tiyatro eğitimi aldı.

3. Geniş Aile Komşu Kızı Nerede Çekildi?

Geniş Aile Komşu Kızı filmi İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Boyacıköy'de çekildi.

Geniş Aile Komşu Kızı Nerede Çekildi

4. Geniş Aile Komşu Kızı IMDb

Geniş Aile Komşu Kızı IMDb puanı izleyici tarafından merak edilenler arasında yer alıyor. Geniş Aile Komşu Kızı IMDb puanı 4,2'dir.

Kaynak: sonhaberler, Wikipedia

Yorumlar