Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Melek Kural ve Asiye kim, nereli, kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Melek kimdir sorusu yarışmanın bu haftaki bölümünü izleyenler tarafından merakla soruluyor. Melek Kural, kayınvalidesiyle yarışmaya katıldığı günden itibaren hikayesi ve kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış görünüyor. Peki, Gelinim Mutfakta Melek ve Asiye kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Melek Kural nereli?

Gelinim Mutfakta Melek kimdir, nerelidir sorusu 27 Kasım 2023 Pazartesi günkü bölüm itibariyle merakla soruluyor. Kayınvalidesi kayınvalidesi Asiye hanımla yarışmaya dahil oldu. Yarışmaya katıldığı gibi de dikkatleri üzerine çekti. Gelinim Mutfakta programının yeni yarışmacısı Melek Kural, 27 Kasım 2023 Pazartesi günü yarışmaya katıldı. Kural, programın diskalifiye olan yarışmacısı Gizem'in yerini aldı. Yarışmayı izleyenler Gelinim Mutfakta Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşında sorularının cevabını arıyor.

GELİNİM MUTFAKTA MELEK KİMDİR?

Melek Kural, 1993 doğumlu ve 30 yaşında. Aslen Kocaelili olan Kural, 2019 yılında evlenmiş ve şu anda 4,5 yıllık evli, üç çocuk annesi. Kocaeli'de yaşayan Kural, ikinci evliliğini yapmış ve eşinin adı Erdal. Kural, kendine güveni tam ve iddialı bir yarışmacı olarak dikkat çekiyor.

Gelinim Mutfakta Melek kimdir? Melek Kural kim, nereli, kaç yaşında?
Gelinim Mutfakta Melek Kural

 

YENİ SEZONUN PARLAYAN YILDIZI

27 Kasım 2023 tarihinde başlayan Gelinim Mutfakta programının altıncı sezonunda Melek Kural, yarışmaya 1266. bölümde katıldı. Gizem'in haftanın en düşük puanlarını alarak yarışmadan elenmesinin ardından Kural, programın yeni yüzü olarak yarışmaya dahil oldu.

AİLE VE KARİYER HARMANI

Melek Kural, hem üç çocuk annesi oluşu hem de yarışmada sergilediği iddialı tavırlarla dikkat çekiyor. Evlilik, aile hayatı ve yemek yarışması gibi çeşitli deneyimleriyle öne çıkan Kural, yarışmada sergileyeceği performansla izleyicilerin merakını uyandırıyor. Ne yazık ki, Kural'ın Instagram adresine ulaşılamamış.

Gelinim Mutfakta Melek kimdir Melek Kural kim, nereli, kaç yaşında
Gelinim Mutfakta Melek

 

Melek Kural'ın Gelinim Mutfakta programındaki performansı, hem yemek becerileri hem de kişisel hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Kural'ın yarışmadaki yolculuğu, hem lezzet hem de rekabet açısından izlemeye değer olacak.

GELİNİM MUTFAKTA ASİYE KAYINVALİDE KİMDİR?

Asiye Kural, 1955 doğumlu ve aslen Trabzonlu. Kocaeli’nde yaşayan Kural, 5 çocuk annesi ve lokanta işletmecisi. Kızı Melek ile birlikte yaşayan Kural, yarışmaya farklı bir enerji getirecek gibi görünüyor.

Gelinim Mutfakta programında bu hafta önemli değişiklikler yaşandı. Kaynana Filiz ve gelini Gizem, 24 Kasım Cuma günü düşük puanlar alarak yarışmadan elendi. Gizem’in yerine Melek Kural, Filiz’in yerine ise Asiye Kural yarışmaya katıldı.

 Kaynak: SONHABERLER.COM

Yorumlar