Gelecek ve DEVA'dan istifa, AK Parti'ye geçiş

Gelecek Partisi ile DEVA Partisi'nden isitfa eden üst düzey yönetici isimler AK Parti'ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Gelecek ve DEVA'dan istifa, AK Parti'ye geçiş

Ankara'da, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nden üç önemli yönetici, partilerinden ayrılarak AK Parti'ye katıldı. Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Gökhan Kolukırık, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Bayram ve DEVA Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Bahadır Koç, istifa ettikten sonra yeni siyasi yollarını AK Parti çatısı altında sürdürme kararı aldı.

FUAT OKTAY'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, transferleri sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden duyurdu. Oktay, yeni üyelerin AK Parti'ye katılımlarının, "Türkiye Yüzyılı" hedefleri doğrultusunda birlikte yürüyecekleri yolun bir parçası olduğunu belirtti. Ayrıca, yeni dava arkadaşlarının ve teşkilatın hayrına olmasını temenni ettiğini ifade etti.

SİYASİ DİNAMİKLERDE DEĞİŞİM

Son geçişler, Ankara'da siyasi dinamiklerde önemli bir değişiklik olarak görülüyor. Gelecek Partisi ve DEVA Partisi gibi yeni kurulan partilerden deneyimli yöneticilerin AK Parti'ye katılması, siyasi sahnenin sürekli evrildiğini ve partiler arası geçişlerin devam ettiğini gösteriyor.

Yorumlar