Futbolcuların antrenman sahasında inşaat başladı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan spor salonu inşaatı nedeniyle antrenman sahasından oldu.

Google Haberlere Abone ol
Futbolcuların antrenman sahasında inşaat başladı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan spor salonu inşaatı nedeniyle antrenman sahasından oldu. İnşaat nedeniyle antrenman sahası iş makinalarına kalırken takım, antrenman için saha aramaya başladı.

Şanlıurfaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle Fethiye'ye dönen Fethiyespor, bu sevincini fazla yaşayamadı. Verilen tatilin ardından dün kulüp binasında toplanan Fethiyespor kafilesi, antrenman sahalarında iş makineleri ile karşılaştı. Olaya tepki gösteren Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpek, yükselişe geçmiş bir takımın önünün başka türlü kesilemeyeceğini söyledi.

Antrenman sahalarının şantiye alanına döndüğünü belirten İpekoğlu, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün bu tavrının anlaşılamaz olduğunu açıkladı.

Çalışmaların 2,5 ay sonra da başlayabileceğini anlatan İpekoğlu, "Urfa deplasmanı dönüşünde futbolcularımızın Çarşamba günü Adana Demirspor ile yapacağımız maç öncesi hazırlanması için kullanacağı sahayı şuan iş makineleri kullanıyor. Kulübe gelince şok olduk. Tam da yükselişe geçmişken, ligde kalma yarışında önemli bir avantaj yakalamışken bu yapılanı anlamış değiliz. Durumu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya ilettik. Sonra öğrendik ki bu inşaat için henüz ruhsat verilmemiş. Görevi Türk sporuna hizmet etmek olan yetkililerin Muğla'yı profesyonel ligde temsil eden futbol takımına yapabileceği en büyük kötülük bu olsa gerek. Şimdi biz nerede antrenman yapacağız diye kara kara düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar