Ford Ranger "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" Fethiye'de

İSTANBUL (AA) - Ford, 800 mm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyeti olan yeni Ford Ranger'la "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" etkinliği Fethiye'deydi....

Google Haberlere Abone ol
Ford Ranger "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" Fethiye'de

İSTANBUL (AA) - Ford, 800 mm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyeti olan yeni Ford Ranger'la "Su Geçişli Parkur Test Sürüşü" etkinliği Fethiye'deydi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 29-30 Ekim tarihlerinde Fethiye Helvacıoğlu Ford Bayisi'nde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar, bayinin açık alanına kurulan ve Türkiye’nin ilk kez uygulanan su geçişli test parkurunda, yeni Ford Ranger’ın en zorlu yol koşullarıyla başa çıkma yeteneğini test etti.

Etkinlikte katılımcılar, 800 mm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyeti olan yeni Ford Ranger'la test parkurunda su geçişi, yan geçiş ve çapraz geçiş deneyimi yaşadı.

Test sürüşüyle birlikte birbirinden farklı aktiviteler de düzenlendi. Maceranı seç sosyal medya entegrasyonu ile katılımcılar çeşitli arazi koşullarından dilediğini kiosk üzerinden seçerek, uyumlu aksesuarlar eşliğinde fotoğraf çektirdi ve fotoğraflar otomatik olarak katılımcının sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Reaksiyon yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmış özel bir simülasyon olan Reflex oyunu ile farklı koordinasyonlarla dizilmiş 12 ışıklı butona 60 saniye içinde en çok basmayı başaran katılımcı günün sonunda çeşitli hediyeler kazandı. Boks makinesini deneyenler arasından elde ettiği skora göre en güçlü katılımcı seçilirken, etkinlik alanındaki langırt maçlarında katılımcılar keyifli vakit geçirdiler.

2015 yılında Avrupa'nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, yenilenen tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4x4 çekiş kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde yüzde 17'ye varan iyileşme ile iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up model olan Yeni Ford Ranger segmentinin en güvenli aracı olarak öne çıkıyor.

Ford SYNC2, 8 Renkli Dokunmatik Ekran, Geri Görüş Kamerası, Çift Ekranlı Renkli ve Fonksiyonel TFT Gösterge Paneli gibi Premium araçlarda sunulan ileri teknolojileri bünyesinde toplayan Yeni Ford Ranger, sürüş konforunu başarılı 4x4 çekiş sistemi ile birleştiriyor.

Yeni Ranger optimize edilmiş yakıt ekonomisi sunarken güçlü çekiş ve yük kapasitesinin yanı sıra, suda ilerleme özelliğine de sahip.

Yorumlar