Fito krem sivilce için kullanılır mı, ne işe yarar, faydaları, fiyatı, yorumları nedir?

Fito krem sivilce için kullanılır mı, ne işe yarar, faydaları, fiyatı, yorumları nedir? Eczanelerde satılan ve yara iyileştirme özelliği bulunan Fito krem ne işe yarar, fiyatı, yorumları, ne kremi gibi sorular kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. İşte Fito krem hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Fito krem sivilce için kullanılır mı, ne işe yarar

Fito krem sivilce için kullanılır mı, ne işe yarar, faydaları, fiyatı, yorumları nedir? Cilt yaralanmalarında kullanılan Fito krem hakkında kullancılar detaylı bilgi aramaktadır. Fito krem ne işe yarar, fiyatı ne kadar, yorumları, ne kremi gibi sorular merak edilen konular arasında yer aldı. Eczanelerden alınabilen Fito krem küçük yaralanmalarda ciltte iz kalmaması için uygulanır. İşte Fito krem ne işe yarar, ne kremi ve fiyatı ne kadar gibi soruların detaylı cevapları. Fito krem sivilce için kullanılır mı, ne işe yarar, faydaları, fiyatı, yorumları nedir?

Fito krem, ciltteki problemli bölgeye ince bir tabaka halinde sürülür. Bu uygulanın günde 1-2 kez yapılabilir. Fakat 1-2 seferi geçersenizciltte istenmeyen etkiler ortaya çıkabilir. Çabucak iyileşme sağlasın diye gereğinden fazla kullanmamaya özen gösterilmelidir. Fito kremin de her ilaç olduğu gibi kullanımı prospektüse uygun olmalıdır. Uygulamadan hemen önce cilt mutlaka temizlenmei ve kuru olmalıdır. İnce bir tabaka hakinde yaralı bölgeye uygulama yapılabilir.

FİTO KREMİN NE İŞE YARAR?

Fito krem cilt hücrelerini yeniler ve deri dokusunun hızla iyileşmesini sağlar. Ciltte meydana gelen şekil bozukluğunu ortadan kaldırarak yara izini yok eder. Ayrıca ameliyat sonrası iyileşme süresinde de kullanılır. Sedef ve egzama türü cilt hastalıklarında etkili sonuçlar verir. Sivilce lekelerini ortadan kaldırır. Fito krem ne işe yarar ile ilgili detaylar şu şekilde:

Özellikle iltihaplı sivilcelerin kurutur.

Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarının semptomlarını azaltır ve iyileştirir.

Ciltteki yara ve yanık izlerini geçirir.

Ciltte yeni hücre oluşumunu hızlandırır.

Doğum çatlaklarının izlerini iyileştirir.

Düzenli olarak kullanıldığı takdirde sivilce sorununu ortadan kaldırır.

Ameliyat kaynaklı yara izlerini geçirir.

Suçiçeği izlerini iyileştirir.

Cildi nemlenmesini sağlar.

Dudak çatlaklarını iyi gelir.

El ve ayaklardaki kurulukları nemlendirir.

Sünnet sonrası iyileşme sürecine yardımcı olur.

Emziren annelerde meydana gelen meme ucu çatlağı problemine iyi gelir.

Lazer epilasyonun ardından oluşan cilt tahrişini iyileştirir.

Yaşın ilerlemesine bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıkları azaltır.

FİTO KREM KULLANICI YORUMLARI

cildin hücresel yenilenmesini hızlandıran ve tatlı bir lavanta kokusuna sahip yoğun kıvamlı merhem. kendisiyle can arkadaşımın eczacısının önerisiyle tanıştım. yazın ortasında kuaför hatası nedeniyle yüzümde oluşan ve pek de azımsanamayacak genişlikte olan sir ağda yanığına bepanten ve ozonlanmış sarı kantaron yağıyla karıştırarak uyguladığımda 3. gün tamamen iyileşme sağlamıştım; ne iz ne bir kızarıklık kaldı geriye. ayrıca hücre yenileyici özelliğinden kaynaklı olsa gerek yüzümdeki tüylerin çıkış döneminde ölü kıl köklerinin atılmasını da sağlamıştır kendisi. yoğun ve yağlı yapısı nedeniyle her gün allah ne verdiyse boca etmemekte fayda var efem.

 

fito kremi 4,5 gündür kullanmama rağmen yanagımdaki sivilce izlerinin hafiflediğini farkettim. ama bephanten gibi kremlerin de kıl kökünü beslediğini duyduğumdan korkarak sürüyorum bişey olmaz umarım..

 

lazer epilasyona başlamadan önce bacaklarımda kıl dönmesi problemi vardı. bacaklarımda bunlardan kaynaklı yara izi kalmasından çekindiğim için doktora gittiğimde reçeteme yazdığı kremdir. hametanla beraber baş ucu merhemimdir diyebilirim. antiseptik özelliği de vardır. küçük yaralar, çatlaklar, hafif yanıklar gibi cilt dokusunun hızlı yenilenmesi gereken tüm durumlarda gönül rahatlığıyla kullanırım.

 

FİTO KREM NE KADAR?

Fito krem eczanelerden alınabilir. Fiyatı 2020 yılı itibarıyla KDV dahil 16,02 Türk Lirası'dır.

FİTO KREM YÜZE SÜRÜLÜR MÜ?

Fito kremi tüm vücuda sürülebilir. Ancak günlük kullanım dozunu aşmamak gerekir.

FİTO KREM SİVİLCE İÇİN KULLANILIR MI?

Özellikle sivilce tedavisinde etkili sonuçları vardır ve kullananlar oldukça memnundur. 


 

Yorumlar

Demet Merhaba sivilcelere iyi geldiğini fito krem fitness dergisi yazılarında okumuştum, mudadil krem öneriniz var mı?