Firari mahkum polis malzemeleriyle yakalandı

İstanbul Okmeydanı Hastanesi'nden firar ederek tüm Türkiye'nin gündemine oturan mahkum Hünkar Karataş, evinde polise ait çok sayıda malzeme ile birlikte yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Firari mahkum polis malzemeleriyle yakalandı
İstanbul'da Okmeydanı Hastanesi'nde 47 gün önce jandarmanın elinden kaçarak firar eden mahkum Hünkar Karataş, dün akşam düzenlenen operasyonda Beyoğlu Sütlüce'de yakalandı. Yakalanan Karataş'ın evinden polis yeleği, kelepçesi ve rozetlerinin de çıkması dikkat çekti. Beyoğlu Emniyeti Gasp Büro Amirliği ve Özel Harekât Polisleri'nin katıldığı bir operasyonla yakalanan firar mahkum cezaevine gönderildi. 

Yaklaşık 47 gün önce, kaldığı cezaevinden hastalandığı için kaldırıldığı İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada jandarmanın elinden kaçan mahkum Hünkar Karataş, Beyoğlu Sütlüce'de gasp büro amirliği ekipleri ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Beyoğlu polisi, mahkum Karataş'ın bulunduğu evde yaptığı aramada 2 adet tabanca, 5 adet polis yeleği, 6 adet polis kepi, 3 adet kelepçe ve 2 polis rozeti ele geçirdi. Karataş, gözaltına alınarak Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

Mahkum Karataş, 11 Mart'ta İstanbul Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne getirildiği sırada silahlı kişilerce kaçırılmıştı. Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde yaşanan olayın görüntüleri de basında yer almıştı. 

Yorumlar