Fikret Orman: Fernandes konusunu bir süre kapatalım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fernandes konusunun bir süre kapatılmasını ve artık Fernandes sorularından bıktığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman: Fernandes konusunu bir süre kapatalım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fernandes konusunun bir süre kapatılmasını ve artık Fernandes sorularından bıktığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Eskişehirspor ile oynayacak olan Beşiktaş’ta her iki takımda yöneticiler karşılaşma öncesi dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Cihan Haber Ajansı mikrofonlarına açıklamalarda bulunan siyah – beyazlı Kulüp Başkanı Başkan Fikret Orman, hakemlerin oyuna etki etmediği, sakatlıkların olmadığı bir maç oynanmasını temenni etti.

Orman bugünkü maçta forma giyemeyecek eksik oyuncular ile ilgili ise "Eksik oyuncular fark etmez Beşiktaş’ın güçlü bir kadro yapısı var. Bütün futbolcularımız oynamak istiyor. Oynamayanlar için kendilerini gösterme fırsatı doğdu. Eskişehirspor maçında görev alacak olan oyuncular performanslarıyla takımda kalıcı olduklarını göstersinler." yorumunda bulundu.

Sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Manuel Fernandes sorularına ise Başkan Orman, cevap vermek istemedi. Bugün basında Fernandes ile ilgili çıkan, 'İster Fenerbahçe'ye gitsin isterse Galatasaray'a' beyanlarına inat Başkan Orman, "Bıktım açıkçası artık Fernandes ile ilgili sorulan sorulardan. İyi niyetle cevap veriyorum sonra polemik konusu oluyor. Artık bu konuyu kapatalım bir süre." diye cevap verdi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ise hakemlerin etki etmediği bir karşılaşma olması temennisinde bulundu.

Öte yandan dostluk yemeğinde Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fikret Orman’a kartal başlı bir baston hediye etti. Fikret Orman ise Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'a, siyah – beyazlı futbolcuların imzalamış olduğu ve arkasında Mesut Hoşcan yazan bir Beşiktaş forması hediye etti.
CİHAN

Yorumlar