Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, neden gözaltına alındı?

Fatih Yaşlı kimdir, neden gözaltına alındı? Akademisyen Yazar Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, uzmanlık alanı nedir? Sosyalist kimliğiyle tanınan ve son dönemlerde CHP yayın organlarında boy gösteren Fatih Yaşlı'nın kim olduğu merek ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, neden gözaltında?

Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, neden gözaltına alındı, ne ile suçlanıyor? Akademisyen Yazar Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, uzmanlık alanı nedir? Fatih Yaşlı sosyalist yazarlardan birisi olarak biliniyor. Köşe yazıları, konferanslar ve çeşitli etkinliklerde görülen Fatih Yaşlı, son dönemlerde CHP'nin yayın organlarında da görünür oldu. Son olarak gözaltına alınmasıyla birlikte tekrar gündem oldu. Peki, Fatih Yaşlı kimdir, nerelidir, neden gözaltına alındı, ne ile suçlanıyor? 

İşte Fatih Yaşlı biyografisi: 

Fatih Yaşlı 1979 yılında Ankara’da Dünya’ya doğdu.

Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü mezunudur. 

Araştırma - İnceleme, Diğer, Diğer Kategoriler kategorilerinde eserleri bulunuyor.

Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Maliye Bölümünde 2001 yılında tamamladı.

Aynı yıl İzzet Baysal Üniversitesinde siyaset bilimi yüksek lisansına başladı ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde siyasi tarih araştırma görevlisi oldu.

Yazar Bilim ve Gelecek, Birikim, Bir gün, Radikal 2 gibi dergi ve gazetelerde çok sayıda makalesi yer aldı.

Yaşlı, haftanın iki günü Yurt gazetesinde yazmaya devam ediyor. Yazar şu anda Baysal Üniversitesinde Öğretim üyesi olarak görev yapıyor.


 

Yorumlar