Fatih Terim: Semih'e böyle öğretmedik o yüzden kızdım

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1'lik İsveç galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, "Semih'e böyle öğretmedik o yüzden kızdım.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: Semih'e böyle öğretmedik o yüzden kızdım

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1'lik İsveç galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, "Semih'e böyle öğretmedik o yüzden kızdım." dedi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "Daha çok yol katetmemiz lazım. Güzel şeyler yaptı bütün oyuncularım. Coşkuyu hem ben hem de Türk halkı istiyor." dedi.

Semih Kaya'nın yaptığı hata hakkında da konuşan Terim, "Semih bir daha öyle bir hata yapmaz. Ömür boyu onun kulağına küpe olacak bu hata.Biz ona böyle öğretmedik o yüzden kızdım... Bu seviyede böyle hata olmaz." dedi.

Yeni oyuncuların forma savaşı vermesi gerektiğini belirten Terim, "Yeni oyuncuları çağarıyorum, formayı onlar alacak. Kim iyi performans gösterirse o oynayacak.Mevlüt ve Nuri çok iyi. Arda'yı zaten söylemiyorum bile. Yarın Tarık çok iyi olacak. Ben sizi çağarıyorum, formayı siz alın." dedi.
CİHAN

Yorumlar