Et ve Süt Kurumu ihale ile büyükbaş hayvan derisi ve sakatat satacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, 2014 yılı Temmuz-Ekim aralığını kapsayan 4 (dört) aylık dönem içindeki büyükbaş hayvan kesimlerinden elde edilecek olan sırttan düşme büyükbaş hayvan derileri (kelle derisi dahil), sakatat ve yan...

Google Haberlere Abone ol
Et ve Süt Kurumu ihale ile büyükbaş hayvan derisi ve sakatat satacak

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, 2014 yılı Temmuz-Ekim aralığını kapsayan 4 (dört) aylık dönem içindeki büyükbaş hayvan kesimlerinden elde edilecek olan sırttan düşme büyükbaş hayvan derileri (kelle derisi dahil), sakatat ve yan ürünler ile hayvansal yağları ihale ile satacak.

Kuruma bağlı Adana, Ağrı, Bingöl, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Sakarya, Ankara (Sincan), Van ve Yozgat kombinalarınca belirtilen dönem içinde yapılacak-yaptırılacak büyükbaş hayvan kesimlerinden elde edilecek ürünlerin satışına ilişkin ihaleler, kombina müdürlüklerince yapılacak. İhaleyi her kombina müdürlüğü kendi bölgesi (hinterlandı) için diğerleri ile aynı tarih ve saatte yapacak.

Sırttan düşme büyükbaş hayvan derisi (kelle derisi dahil) isteklilerinin ihale şartnamesine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini, 16 Haziran 2014 günü saat 10.00’a kadar, büyükbaş hayvan sakatatı ve yan ürünler ile hayvansal yağ satışı isteklilerinin de ihale şartnamesine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini, 16 Haziran 2014 günü saat 14.30’a kadar ilgili kombina müdürlüklerine teslim etmeleri istendi. İhaleye ait şartnameler ise ilgili kombina müdürlüklerinden 50,00 (Elli) TL karşılığında temin edilebilecek.

CİHAN

Yorumlar