Erzincan’ın ilk hokey takımı Refahiye ilçesinde kuruldu

Erzincan’ın ilk hokey takımı Refahiye ilçesi Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulunda kuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Erzincan’ın ilk hokey takımı Refahiye ilçesinde kuruldu

Erzincan’ın ilk hokey takımı Refahiye ilçesi Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulunda kuruldu. Hokey takımı 2014 yılı içerisinde yapılacak olan etkinliklere katılmak için gerekli müracaatlar yapıldı.

Refahiye Şehit Karaoğlanoğlu YİBO Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Mete, Türkiye Hokey Federasyonu'nca düzenlenen antrenörlük kursuna katılarak, Erzincan’ın ilk Hokey takımını kurdu. Şehit Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu bünyesinde kurulan hokey takımı, müsabakalara katılmak için müracaatlarını yaptı.

Antalya’da düzenlenen Antrenör Eğitim ve Gelişim seminerine katılan Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Mete, 2014 Türkiye Hokey Federasyonu etkinlikleri çerçevesinde hazırlamış olduğu dosyayı Hokey Federasyonu yetkililerine sundu.

Türkiye Hokey Şampiyonası'nın bir kategorisinin Refahiye ilçesinde yapılma sözünü aldıklarını vurgulayan Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Mete, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’ın bu konu ile ilgili görüşlerinin ise "Özellikle Hokey sporuna yeni başlayan bir yerde böyle bir organizasyonu yapmak federasyonumuz içinde önemli bir adım olacaktır." şeklinde olduğunu belirtti.
CİHAN

Yorumlar