Erdoğan'ın mesajı okununca Kaftancıoğlu töreni terk etti

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajına tahammül edemeyerek töreni terk etti.

Google Haberlere Abone ol
Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a saygısızlık

CHP'nin tartışmalı İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği çelenk bırakma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlık ederek terk etti. Gerekçe olarak Erdoğan'ın mesajını gösterdi. 

Kaftancıoğlu, İstanbul Valiliğinin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk bırakma törenine katıldı. Kaftancıoğlu ve ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği mesajın okunması üzerine tahammülsüzlük ederek töreni terk etti.

Konuya ilişkin Halk TV’ye konuşan Kaftancıoğlu, Taksim Anıtı önündeki çelenk bırakma töreninde sonuna kadar kalmaya niyetli olduğunu ancak Erdoğan’ın mesajının okunduğunu ifade etti. Kaftancıoğlu, “Bayramın kutlandığı, Atatürk ve yol arkadaşlarının anıldığı anda oradaydım. 83 milyonun bayramı kutladığı bir günde bile siyaset yapılmaya başlandığı anda törenden

Cumhurbaşkanının mesajının okunmasının doğal olduğunu ifade eden Kaftancıoğlu, mesajın ikinci bölümünün tamamen siyaset olduğunu ileri sürdü.

Kaftancıoğlu, “İlk önce Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Devam eden süreçte ise klasik siyaset mesajlarını vermeye başladı. Herkesin Cumhurbaşkanı olarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar ama kutlama görüntüsüyle siyaset yapmaz” dedi.

Yorumlar

simurg Atatürk diyemiyen kadın, Cumhuriyet düşmanı... Militan alevi .. amaaa o partideki çoğundan delikanlı .... Chp nin karakterini yansıtan .. duruşu belli biri.. Digerleri Atatürk der arkasına saklanır. .. her haltı işler.. bu öyle değil. neyse o.. Chp nin başında görmek istediğim lider vasıflı kadın...
Bayrak Aslanın mesajı bile yetmiş çakalın meydanı terketmesine
Aziz O saygısızlık değil g....t korkusu ve yüzsüzlük oda farkında
A.yavuz okmeydan Aslında kaftancıoğlu ülkeyi terketmeli.hdp-pkk dan korkmanın sonu oraya gidiyor.korkudan atatürk bile diyemiyorlar.hadi kaftancıoğlu bir adım daha.