Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na helalleşme cevabı: Senin hayatın yalan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun helalleşme mesajına verdiği cevapta, "Senin hayatın yalan" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na helalleşme cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Helalleşme açılımı"na da değindi. Erdoğan, inandırıcı bulmadığı Kılıçdaroğlu için, "Senin hayatın yalan" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sözlerimin hemen başında milli sanat ve düşünce nehrimizin günümüze akan temsilcilerimizden olan merhum Sezai Karakoç üstadı rahmetle anıyorum. Kendisi İslam medeniyetini aynı zamanda bir fikir medeniyeti olarak da telakki ediyordu. İnsanı düşüncede hayat arayan, düşüncesi dirilmeden inancı, inancı dirilmeden sanatı ve edebiyatı dirilmeyecek bir varlık olarak görüyordu. Şiirleri, yazıları ve sohbetleriyle dal budak salan ve sanatını da işte bu diriliş ağacının gölgesi etrafında şekillendirmişti. Onun "Ben Müslümanım, insanlığın türküsünü söylüyorum" sözü bile hepimizi uzun uzun düşündürmeye yeterli mesajlarla yüklüdür. Birçok nesillerin olduğu gibi sonraki kuşakların da kendisinden öğrenecek çok şeyleri var diye düşünüyorum. Tabi Karakoç'u Monna Rosa'sız anmak olmaz. "Ah senin yüzünden kara batacak siyah güller, ak güller..."

İsmet Yılmaz kardeşimizle grubumuzun ahenkli çalışacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyor, Naci Bostan beyefendiyle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Naci hocamıza grubum adına ayrıca teşekkür ediyorum.

TÜRKKAN'IN ŞEHİTLERE KÜFÜRÜ: VEKİLLİĞİ SAKIT OLMUŞTUR

Şehit yakınına hakaret edenlerin milletvekiliği sakıt olmuştur. Bir bayanın ağzından yavşak, yavşaklar kelimesi yakışır mı ya? Milletimiz inanıyorum ki seçimlerde gereken cevabı verecektir. Zira bu çatının altı bu tür kadınlara yakışmaz. Müsaade etmez.

CHP'NİN SIRTINI KİMLER SIVAZLIYORSA İPİNİ DE O TUTUYOR

Aynı yalanları sürekli tekrarlamalarına alıştık. Kendileriyle hukuk önünde hesaplaşıyor. Attıkları iftiraların bedelini ödetiyoruz. Ancak bu kez doğrudan milletimizin güvenliği hedef alınmıştır. Evet CHP'nin tezkere oylamasında yaptığı bu oylamadan sonra CHP'nin sırtını kimler sıvazlıyor, kimler teşekkür ediyorsa ipini de onlar tutuyor demektir.

2023 HAZİRAN'INDA MİLLETİMİZ BİR ESERLERE BİR DE BU KİFAYETSİZ MUHTERİSLERE BAKACAK

CHP yeminli Türkiye düşmanlarının ülke içindeki taşeronluğuna talip olmuştur. Hiç merak etmeyin. Başaramayacaklar. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Milletimiz olup biten her şeyin farkındadır. Muhalefeti destekleyerek Türkiye'de yönetimi değiştirmeliyiz diyenlerin derdi ülkemizde hak ve özgürlükleri geliştirmek asla değildir. Bu siklet bu yükü kaldırır, kaldırmakla kalmaz yere çalıp paramparça eder.

PEKİ KILIÇDAROĞLU HALELLAŞMEDEN NE ANLIYOR?

CHP genel başkanı yalanlarına milletimizi inandıramadığnı görünce milletimizin değerlerini istismara yöneldi. Bir yandan Türkiye'nin sıkıntılarını çözmekten bahsediyor yatırımları yapılamaz, kamu görevlilerini çalışamaz hale getirmeye çalışıyor. Son günlerde bir de helalleşelim diyor. Peki Kılıçdaroğlu helalleşmeyi nasıl anlıyor. Nasıl anlıyor? Bu kavramdan ne çıkarıyor? (Grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun "Neyin helalleşmesi ya? Bırak kardeşim sen helalleşmeyi. Helalleşme boş iştir" dediği konuşmalar yayınlandı)

HAYATIN YALAN

Dün helalleşme ile büyük bir kavga yaşayıp bugün helalleşme derdine düşmesi ne enteresan değil mi? Sen önce benim başörtülü kızlarımdan bacılarımdan helallik dile. Utanmadan sıkılmadan 'onların hukukunu biz koruduk' diyorsun. Hayatın yalan! Biz bu işin gerisini bilmesek diyeceğiz ki "olabilir, insan değişebilir" diyeceğiz.

Bay Kemal ben seninle ilgili kazandığım davaları geri çektim mi? Çektim. Sen bunların hiçbirinin kad-u kıymetini bilmedin. Burada maalesef bir değişim de yok. Değişen biri de yok. Sadece bunlara verilen rol değişti. Dün tüm güçleriyle vesayetin bekçiliğine düşmanlığa soyunmuşlardı. Bugün biraz zoraki de olsa başka şeyler söylerek başka bir görünüme bürünmeye çalışıyorlar. Tabi yerseniz. Bu bukalemun siyasetini milletimizin takdirine havale ediyoruz.


 

Yorumlar