Erbakan'dan 2024 vizyonu: "Milli Görüş belediyeciliğine dönüş"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2024 mahalli idareler seçimlerinde partisinin iktidara taşınacağına dair iddialı açıklamalarda bulundu. Erbakan, milli görüş belediyeciliğinin yeniden hayata geçirileceğini ve bu değişimin Türkiye'ye yeni bir sayfa açacağını vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Erbakan'dan 2024 vizyonu mesajı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerine yönelik iddialı açıklamalar yaptı. Erbakan, "94'te olduğu gibi 30 sene sonra 2024'te yeniden milli görüş belediyeciliğine kavuşacağız, tertemiz yepyeni bir sayfa açacağız ve milletimize ibadet aşkıyla inşallah o efsane hizmetleri yeniden yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

ANADOLU BULUŞMALARI VE MİLLETİN DESTEĞİ

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen "Anadolu Buluşmaları" programında konuşan Erbakan, partisinin geleceğin iktidar partisi olarak görüldüğünü belirtti. Millete alınları açık, başları dik bir şekilde çıktıklarını ifade eden Erbakan, 5 yıllık partilerinin, 54 yıllık mazisi olduğunu vurguladı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN İDDİALI GELECEĞİ

Erbakan, partisinin geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak, "Ne zaman iktidar ortağı olduysak, ne zaman belediyelere geldiysek milletin yüzünü güldürme belgelerimiz var elhamdülillah." diyerek Yeniden Refah Partisi'nin milli görüş hareketinin devamı olduğunu ve aynı ruhla hareket edeceklerini dile getirdi.

2024 YEREL SEÇİMLERİNE DOĞRU

Erbakan, 2024 yerel seçimlerinde milletin teveccühü ve partisinin fedakar çalışmalarına güvendiklerini ifade ederek, bu seçimlerde başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti.

İSLAM BİRLİĞİ VE TÜRKİYE'NİN ÖNCÜLÜĞÜ

Dünya kaynaklarının Müslüman ülkelerde yoğunlaştığını vurgulayan Erbakan, Türkiye'nin İslam Birliği adımları atmasını ve mazlumların kurtuluşu için somut adımlar atılmasını talep etti.

Erbakan, Ordu ve çevresindeki ilçelerde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Yorumlar