Eray Yazgan kimdir, ne iş yapar, nereli, serveti n

Eray Yazgan kimdir, ne iş yapar, nereli, serveti ne kadar soruları Galatasaray yönetim kuruluna seçilmesinden sonra bir kez daha gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Eray Yazgan kimdir, ne iş yapar, nereli, serveti n

Eray Yazgan kimdir, ne iş yapar, nereli, serveti ne kadar? Galatasaray yönetim kuruluna seçilen Eray Yazgan'ın kim olduğu, ne iş yaptığı ve serveti konusunda meraklı sorular geliyor. Yazgan şu anda Galatasaraylılar Derneği Disiplin Kurulu Üyesidir. Dursun Özbek'in listesinde yer alan isimler arasında dikkat çekenlerden biri de Eray Yazgan oldu. Peki, Eray Yazgan kimdir, ne iş yapar, nereli, serveti ne kadar?

Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Dursun Özbek, rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu geçerek başkanlığa seçildi. Kendisine ait reklam ve tanıtım şirketi bulunan Yazgan aslen Çorumlu'dur. 

Dursun Özbek'in yeniden Galatasaray başkanı seçilmesiyle birlikte listesinde yer alan Çorum İskilipli hemşehrimiz Erhan Yazgan'ın oğlu Galatasaraylılar Derneği Disiplin Kurulu Üyesi Eray Yazgan'da Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Eray Yazgan 1975 İstanbul'da dünyaya geldi.

Aslen Çorumlu olan Yazgan, GSL 126. Dönem ve İstanbul Üniversitesi iktisat Fakültesi mezunudur. 

Medya ve reklamcılık sektörlerinde 20 yılı aşkın tecrübesi var.

SAS Tanıtım ve Medya A.Ş.'nin kurucusu ve sahibi.

20 Kasım 1975 İstanbul doğumlu olan Eray Yazgan, Galatasaray Lisesi 126. devre mezunudur.

Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü'nde tamamlamıştır. Henüz lise yıllarında turizm sektöründe yarı zamanlı olarak başladığı çalışma hayatına açıkhava reklamcılığında uzmanlaşarak devam etmiştir.

2000 yılında Kamera Reklam'da başladığı açıkhava reklam satış ve pazarlama kariyerine, News Outdoor'da yönetici olarak devam etmiş; 2007 - 2011 yılları arasında Türkiye'nin öncü açıkhava reklam satış ve pazarlama şirketi Ströer Kentvizyon'un Satış ve Operasyon Direktörlüğünü yürütmüştür.

Halen aktif olarak SAS Tanıtım ve Medya Hizmetleri A.Ş. ve Punica Medya ve Sportif Hizmetler AŞ'nin kurucusu ve sahibi olarak profesyonel hayatına devam etmekte olan Yazgan iyi derecede Fransızca bilmektedir.

 


 

Yorumlar