Elif Melek kimdir? Sunucu Elif Melek nerelidir, kaç yaşında?

Elif Melek'in kim ve nereli olduğu soruları Beyaz TV'de program sunmaya başlamasıyla birlikte gündem oldu. Beyaz TV'de "Şeffat Sohbet" sunucusu Melek'in biyografisi izleyici tarafından merak edildi.

Google Haberlere Abone ol
Elif Melek kimdir? Sunucu Elif Melek nerelidir?

Elif Melek kimdir, nerelidir, kaç yaşında, daha önce nerede çalıştı soruları bugün itibariyle daha çok merakla sorulmaya başlandı. 

Beyaz TV'de yayınlanan "Elif Melek ile Şeffaf Sohbet" isimli sabah programının sunucusu Elif Melek oldu.

"Şeffaf Sohbet" sunucusu Elif Melek, 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü itibariyle programı sunmaya başladı.

ELİF MELEK KİMDİR?

Beyaz TV sunucusu Elif Melek'in kim olduğu soruları bugün yayına başlayan programla birlikte sorulmaya başlandı.

Elif Melek kimdir? Sunucu Elif Melek nerelidir, kaç yaşında?
Elif Melek Avcı Dursun

 

Programının ilk gününde Zeynep Özyürek Ateş'i konuk alan Elif Melek'in heyecanı yüzünden okundu.

Elif Melek kimdir? Elif Melek nerelidir, kaç yaşında?
Caption

 

Elif Melek'in tam adı Elif Melek Avcı Dursun'dur. Elif Melek 1994 yılında Bolu ilimizde doğdu. Melek, Lise öğrenimini 2012 yılında birincilikle tamamladıktan sonra kazandığı Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Yüksek Lisans Programını GESTASYONEL DİYABET ve BESLENME alanında tamamlayarak 2019 yılında Uzman Diyetisyen ünvanı alan Elif Melek Avcı Dursun aynı yıl Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora Programına başlayarak akademik eğitim hayatına devam etti.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile beraber Anadolu Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünü tamamlayan Elif Melek Avcı Dursun Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi Bölümü’ne devam etmektedir.  

Beslenme ve Diyetetik alanında bir çok konu hakkında düzenlenen 20’den fazla kongre, seminer, konferans ve eğitimlere katılan Melek Avcı Dursun, Gebelik Döneminde Beslenme, Emziklilik Döneminde Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Okul Öncesi Dönemde Beslenme, Okul Çağında Beslenme, Adölesan Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi hakkında sunum çalışmaları yaptı.

Genç Diyetisyenler Sitesi’nde hem Yönetici hem Yazardır, Turuncu Sağlık Dergisi’nde Yazarlık Yapmaktadır. Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Elif Melek, son olarak Beyaz TV'de kendi adıyla yeni bir program sunmaya başladı.

Yorumlar