Dünya Türkiye'yi konuşuyor bizim muhalefet sessiz

Dünya Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğalgazı konuşuyor, kardeş ülke liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak tebrik ediyor; ancak muhalefet liderlerinden hala bir ses yok.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Türkiye'yi konuşuyor bizim muhalefet sessiz

Türkiye için tarihi bir adım olan Karadeniz'de bulunan doğalgaz bütün dünyada yankı uyandırdı. Uluslararası haber ajansları son dakika haber olarak geçti. Yunanlar ve Rumlar dahil birçok kesimden açıklamalar geldi. Kardeş ülkeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebriklerini sundu. Ancak Türkiye'de ana muhalefet ve ortaklarının liderlerinden hiçbir açıklama gelmedi. 

Türkiye'nin Karadeniz'de bulduğu doğalaz konusunda başta CHP olmak üzere muhalefet partilerinin liderlerinden hiçbir açıklama gelmedi. Derin bir sessizliğe bürünen CHP, İyi Parti, HDP, Saadet Partisi'nin neden bir mesaj yayınlamadıkları merak ediliyor. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından MHP'den beğeni toplayan bir doğal gaz paylaşımı geldi.

MHP'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Çırpınırdı Karadeniz' ifadeleri yer aldı. Paylaşımda, Devlet Bahçeli'nin konuşmasından bir alıntı kullanıldı.

AKŞENER SORULAR ÜZERİNE KONUŞTU

Çorum Merkez ilçesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Akşener, bir gazetecinin ‘Karadeniz Bölgesinde doğalgaz rezervi bulundu buna dair bir değerlendirmede bulunur musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi:

- Hayırlı olsun. Türkiye'ye dair her faydalı iş, faydalı atılan adım…

- Türkiye'ye getireceği faydalardan elbette çok memnun oluruz.

- Partiyi temsilen bütün arkadaşlarımız bu konuyu kutladılar. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

BÜTÜN TÜRKİYE YATAĞINDA UYURKEN GÖKTEN YENİ BİR REKOR GELDİ

 

Yorumlar

Türkiye sevdalısı Türkiye dogalgaz buldugu için Kılıctaroglu neden anayasa mahkemesine gitmemiş hayret ediyorum😀
simal Onların konuşmaktansa susmalari daha iyi