Dilara Mardine kimdir, nerelidir?

Dilara Mardine kimdir, nerelidir soruları Max Kruse'nin Tokyo Olimpiyatlarında yaptığı evlilik teklifiyle birlikte gündem oldu. Peki, kim bu Dilara Mardine?

Google Haberlere Abone ol
Dilara Mardine kimdir, nerelidir?

Dilara Mardine kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları Tokyo Olimpiyatlarında dünyaca ünlü yıldız Max Kruse tarafından yapılan evlilik teklifiyle gündeme geldi. Max Kruse, Dilara Mardine'ye Kürtçe dilinde evlilik teklifinde bulunarak bütün dikkatleri kendisine ve kız arkadaşına çevirdi.

Dilara Mardine kimdir, nerelidir?
Dilara Mardine ve Max Kruse

 

Hal böyle olunca Dilara Mardine'nin kim olduğu merak konusu oldu. 

Dilara Mardine kimdir, nerelidir
Max Kruse'nin evlilik teklifi yaptığı Dilara Mardine kimdir, nerelidir?

 

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Almanya forması giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, kız arkadaşı Dilara Mardin'e Kürtçe evlilik teklifinde bulundu.

Almanya'nın Suudi Arabistan'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından canlı yayına çıkan 33 yaşındaki futbolcu, "Kız arkadaşıma bir mesajım var." diyerek üstündeki formayı çıkarttı.

Dilara Mardine kimdir, nerelidir
Dilara Mardine

 

Formanın altındaki tişörtte Kürtçe "Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?" yazısı bulunan Kruse, dizlerinin üzerine çökerek evlenme teklifini gerçekleştirdi.

Alman basınında yer alan haberlerde, Dilara Mardine'nin söz konusu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Max Kruse ve Dilara Mardine, teklifin ardından gündem oldu. Herkes Dilara Mardine'nin kim olduğunu merak ediyor.

Dilara Mardine ile bir süredir birlikte olan Max Kruse, sosyal medyada özel hayatıyla ilgili fotoğraf paylaşmazken hikayeler bölümünde zaman zaman sevgilisiyle beraber paylaşımlar yapıyordu.

Dilara Mardine ise sayfasında ise Max Kruse'nin fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Dilara Mardine, "dilaramardine" kullanıcı adı ile Instagram'da paylaşım yapıyor.

Dilara Mardine'nin aslen Mardinli olduğu, ailesinin uzun yıllardır Almanya'nın Köln şehrinde yaşadığı öğrenildi. 

Gerçek adının ise Dilara Mardin olduğu belirtiliyor.


 

Yorumlar