Didem Arslan Esra kim?

Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programının en son müdavimlerinden Esra Çömelek kim, nereli soruları seyirci tarafından merakla sorulurken, neden gündeme geldiği de merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Didem Arslan Esra kim?

Didem Arslan Esra konusu televizyon magazincilerinin bu aralar en çok konuştuğu gündem konuları arasında bulunuyor. Peki, nedir bu konunun aslı, Esra kim, neden gündemde?

DİDEM ARSLAN ESRA KİM?

Esra Çömelek ismi son dönemlerde sıkça gündemde. Ancak, kimdir bu Esra Çömelek? Ve neden bu kadar konuşuluyor? 26 Ekim 2023 tarihli "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında Esra Çömelek'in anlattığı yaşadığı acı dolu aşk, pek çok kişiyi şaşkına çevirdi. İşte Esra Çömelek hakkında bilinmesi gerekenler.

Didem Arslan Esra

Esra Çömelek, tekstil işiyle uğraşan başarılı bir iş kadını. Ancak hayatı, 2021 yılında arkadaşının aracılığıyla tanıştığı sosyal medya fenomeni Mahir Bey ile karşılaştığında kökten değişti. Bu büyük aşkın başlangıcında Esra, Mahir'in fenomen bir kişi olduğunu bile bilmiyordu. Ancak ilişkinin ilerleyen dönemlerinde Mahir'in aslında kim olduğunu ve ne gibi sıkıntıları olduğunu öğrenmeye başladı.

ESRA ÇÖMELEK VE FENOMEN MAHİR'İN İLİŞKİSİ

Esra, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında, Mahir ile yaşadığı zor anları detaylarıyla anlattı. İlk başta büyük bir aşkla başlayan ilişkileri, zamanla maddi ve manevi sıkıntılarla dolu bir hale geldi. Mahir, sürekli olarak Esra'dan maddi yardım talebinde bulunuyordu. Mahir'in, vergi borçları, esnafa olan borçları ve kredi kartı borçları olduğunu öğrendik. Bu borçları Esra'nın ödediği belirtildi.

Bununla birlikte, Mahir'in eski ilişkilerinden bahsettiği ve şiddet içeren tehditlerde bulunduğunu da programda öğrendik. Esra, Mahir'in kendisine fiziksel şiddet uyguladığı anları da anlatarak, ilişkilerinin ne denli zorlu bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Didem Arslan Esra

Esra, Mahir'e yaptığı 250 bin liralık alışverişten, Mahir'in teknesi için motor isteğine kadar birçok konuda Mahir'e maddi destekte bulunduğunu belirtti. Ancak tüm bu yardımlara rağmen Mahir'in asıl amacının zengin insanları tanımak ve onlardan maddi fayda sağlamak olduğunu öğreniyoruz.

Çömelek, yaşadığı bu zorlu ilişki sürecini "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında dile getirerek, yaşadığı hüsranı ve duyduğu pişmanlığı ifade etti. Programın sonunda Mahir'e seslenen Esra, tüm paralarını geri istediğini belirtti.

Çömelek'in bu yaşadığı olay, sosyal medya fenomenleriyle ilişkiye giren kişilerin yaşayabileceği potansiyel risklere dikkat çekiyor. Esra'nın yaşadıkları, birçok kişi için ders niteliğinde.

 

 

Yorumlar