Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e sürpriz çağrı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, MHP'ye geri dönmesini istedi. Bahçeli ayrıca Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı yönündeki iddialarla ilgili yorumda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e sürpriz çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"CHP'de sular durulmuyor, kaynayan kazan kapak tutmaz" diyen MHP Lideri Bahçeli, "Siyasi akıl gayri milli olunca bu CHP'nin başına gelmedik de kalmaz. Sayın Muharrem İnce, ince ince siyasi hedeflerini dokuyor, bu da CHP yönetiminin kanına dokunuyor." şeklinde konuştu.

MERAL AKŞENER'E DÖN ÇAĞRISI

Bahçeli aynı konuşmasında Meral Akşener'i yeniden MHP'ye davet ederek, "Evine dönmesi en doğru seçenek olacaktır" dedi.

Bahçeli, Akşener'in CHP ve HDP'den ayrı düştüğünü ifade ederek, "CHP ve HDP'nin menfi yaklaşımı ortadadır. İyi Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım'ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Sayın Akşener’in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır" dedi.

İYİ PARTİ'DEN İLK CEVAPLAR

İyi Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Bizim bir ev hayalimiz var... @iyiparti" cevabını verirken, partinin kurucular kurulu üyesi Ümit Kırbayır ise Twitter'dan yaptığı açıklamada "Biz zaten evimizdeyiz. Başkalarının kuyruğuna takılıp, evin yolunu kaybedenler düşünsün" ifadelerini kullandı.

CHP EKRANLARINDA HAKARETLİ TARTIŞMA

 

Yorumlar