CZN Burak'a ne oldu, saldırıya mı uğradı?

CZN Burak'a ne oldu sorusu sosyal medyada ortaya çıkan son video görüntüsüyle merakla soruluyor. Yüzü yara içindeki Burak'a ne olduğu hayranları tarafından hayretle merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
CZN Burak'ın son hali hayranlarını korkuttu

Ünlü şef ve sosyal medya fenomeni CZN Burak, son paylaşımıyla takipçilerini endişelendirdi. CZN Burak, yani Burak Özdemir, yemek videolarıyla tanınan bir isim. 

CZN BURAK'A NE OLDU?

Ancak son yayınladığı video, takipçileri arasında farklı bir yankı uyandırdı. Videoda, Özdemir'in vücudundaki yara izleri ve kızaran gözler dikkat çekti.

CZN Burak, yaralarını gösteren fotoğraflarla hazırladığı kliple, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Ya Rab beni şu köşede kırdılar. Ya Rab... Kalbim bin parça bırakıldım. Şurada canım yanıyor. Sırtım bıçak izi dolu. Vefasızlıklar, hainlikler... Her gün bir köşede canım yanıyor ya Rab. Sen alsan beni huzuruna. Tam insan dergah ilahiye secde etse var ya... Kainatta her şeyi idare eden Allah seni muhataba almış dertleşiyorsa... Başka bir insanın kabine hangi siklet ağırlık verebilir ondan sonra," ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA YORUMLAR VE SPEKÜLASYONLAR

Son paylaşım, CZN Burak'ın takipçileri arasında geniş yankı buldu. Videoya yapılan yorumlar arasında "Sana ne oldu?", "Bu yaralar ne?" ve "Bu videoyu izledikten sonra mümkün değil" gibi ifadeler yer aldı. Takipçilerin endişeleri ve merakları, CZN Burak'ın sağlık durumu ve yaşadığı olaylarla ilgili soruları beraberinde getirdi.

ÖNCEKİ YAŞANANLAR VE ŞU ANKİ DURUM

CZN Burak daha önce babasıyla yaşadığı sıkıntılar nedeniyle davalık olmuştu. Son gelişmeler, şu anki sağlık durumu ve gösterdiği yaralarla ilgili spekülasyonları artırıyor. Takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları, ünlü şefin sağlık durumu ve yaşadıkları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burak Özdemir (@cznburak)'in paylaştığı bir gönderi

CZN Burak'ın hayranlarını ve sosyal medya takipçileri son görüntülerle birlikte kaygılandı. Ünlü şefin sağlık durumu ve son videodaki görüntüsü, sosyal medyada geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

 

Yorumlar