Cumhuriyet'in 'kulis kaynağı' PKK çıktı

Terör örgütü PKK'nın Afrin'deki hezimetini yandaşlarına nasıl anlatacağını bilememesinden kaynaklanan kara propagandasına Cumhuriyet gazetesi de alet oldu. Gazete, örgüt tarafından yapılan, "Hükümet Afrin için Öcalan'a heyet gönderdi" şeklindeki açıklamasını 'siyaset kulisleri' başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'in 'kulis kaynağı' PKK çıktı

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Türkiye'nin Afrin'de kazandığı zafere yönelik başta terör örgütü PKK olmak üzere birçok yerden kara propagandayla saldırılar gerçekleşiyor. Terör örgütü PKK, Afrin zaferine gölge düşürmek için Türkiye'nin Abdullah Öcalan ile pazarlık yapmak istediğini ileri süren kara propaganda dolu bir açıklama yayınladı. Murat Karayılan tarafından yapılan ancak belli ki kendisininin de inanmadığı bir açıklama olduğu için daha sonra detaylı açıklama yapacağı belirtilmişti. 

Terör örgütünün bu iddiası Cumhuriyet gazetesinin bugünkü sayısında ana sayfadan 'siyaset kulislerinden' başlığıyla haberleştirildi. "Siyaset kulislerinde konuşuluyor, devlet İmralı'ya heyet mi gönderdi?" başlığıyla yayınlanan haberde Murat Karayılan'ın iddiaları olduğu gibi verildi.

Aslında haberin detay kısmında iddianın PKK tarafından dillendirildiği belirtiliyor ancak haberin büyük puntolarla verilen ana başlığındaki "siyaset kulisleri" ifadesinin neden kullanıldığı ise bilinmiyor.

Yorumlar

ihsan 70 yaşındayım bu cumhuriyet gazetesinin hiç milliolduğunu görmedim heo satılmışların oldu