CHP'de madara edilen İnce'den çok ağır bir intikam hamlesi geliyor

Muharrem İnce'nin yeni kuracağı partiye CHP'den 20 milletvekilinin dahil olacağı belirtiliyor. Muharrem İnce, şu ana kadar CHP yönetimi tarafından defalarca onur kırıcı muameleye maruz kalmıştı. Onlardan ilki ise, "Gel Muharrem" vakasıydı.

Google Haberlere Abone ol
İnce'den Kılıçdaroğlu'na çok ağır darbe geliyor

CHP yönetimi tarafından şuana kadar defalarca onur kırıcı muamelelere tabi tutulan Muharrem İnce, sessizliğini ve sabrını eyleme geçirme kararı aldı. "Gel Muharrem" ile başlayan onur kırıcı hareketler, "Saray ile gizli görüştü" iftirasıyla devam etmiş ve son olarak da kurultayda "en arka sırada" oturtularak zirveye ulaşmıştı. Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı, partisine CHP'den 20 milletvekili dahil edeceği, bunlarla birlikte Meclis'te grup kuracağı belirtiliyor. Bu durum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirebilmek için önüne gelen herkes ile iş tutan, herkes ile ilkesiz ve tepki çeken ilişkiler içerisine giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesaplarını alt üst eden bir hamle olarak tarihe geçecek. Kılıçdaroğlu şu ana kadar Muharrem İnceye yaptıklarının bedelini hesaplarının altı üst edilmesiyle ödemiş olacak.

Eski İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Bülent Orakoğlu, CHP'li Muharrem İnce'nin bayram sonrasında yeni bir parti kuracağını iddia etmiş, haber gündeme bomba gibi düşmüştü. Yeni bir iddia da gazeteci Can Ataklı’dan geldi. Ataklı, 20’den fazla milletvekilinin İnce'nin partisine geçeceğini öne sürdü. İnce ise iddialara karşı sessizliğini koruyor.

CHP’li Muharrem İnce’nin parti kuracağı iddiaları konuşulmaya devam ediyor. Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnce’nin kuracağı öne sürülen partiyle ilgili şu iddialarda bulundu:

"Son bilgi: Muharrem İnce'nin partisi hafta içinde kuruluyormuş. 45 kurucu isim varmış. 20'nin üzerinde, yani grup kuracak kadar da milletvekili yeni partiye geçecekmiş. Bu arada İnce neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil."

Ataklı bir diğer paylaşımında ise İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettiği gece gazeteci İsmail Küçükkkaya’ya attığı “Adam kazandı” şeklindeki mesaja atıfla “Yeni partinin adı da AKP. Adam Kazandı Partisi” diyerek eleştiride bulundu.

İBB EKİPLERİ SAHİLDE AĞAÇ KESERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

 

Yorumlar