CHP Hekimhan'da toplu istifa

Hekimhan'ın CHP'li belediye başkanı da dahil bütün ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri partiden istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Hekimhan'da toplu istifa

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, CHP'li Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu ve CHP'li Meclis üyeleri, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

İSTİFA NEDENLERİ VE AÇIKLAMALAR

İstifa eden yöneticiler, yapılan açıklamada, CHP içinde yaşananlara dair eleştirilerini dile getirdiler. İstifaların gerekçesi olarak, partinin iç dinamikleri ve liderlik meseleleri gösterildi. İstifa açıklamasında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile ilgili eleştiriler de yer aldı.

CHP'NİN İÇ DİNAMİKLERİ VE ELEŞTİRİLER

İstifa açıklamalarında, CHP'nin genel durumu ve parti içindeki liderlik sorunlarına vurgu yapıldı. Parti yöneticileri, mevcut durumu eleştirerek, partinin Türkiye'nin kaderiyle oynadığını ve yöneticilerin kendi çıkarları için hareket ettiğini belirttiler.

VELİ AĞBABA'YA YÖNELİK ELEŞTİRİLER

İstifa eden yöneticiler, Veli Ağbaba ile ilgili eleştirilerini dile getirdiler. Ağbaba'nın politikaları ve liderlik tarzı, istifa edenler tarafından sert bir dille eleştirildi. İstifa edenler, partide diktatörlük benzeri bir yapı olduğunu ve bu durumun partinin iç dinamiklerini olumsuz etkilediğini ifade ettiler.

Yorumlar