Cenk Tosun Milli Takımda neden yok?

Cenk Tosun'un Milli Takım kadrosunda yer almaması futbolseverler tarafından merakla soruluyor. Tosun'un durumunu bilmeyen birçok kişi neden kadroya alınmadığını sorguluyor.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Tosun Milli Takımda neden yok?

Cenk Tosun neden milli takım kadrosunda yer almıyor sorusu konuya hakim olmayan futbolseverler tarafından bu aralar bir kez daha merakla soruluyor. İşte Tosun'un milli takımda yer almamasının nedeni: 

CENK TOSUN NEDEN MİLLİ TAKIMDA YOK?

Cenk Tosun'un Milli Takım kadrosunda yer alması tamamen kendisinin sağlık durumuyla alakalı bir olaydır. Çünkü, Tosun yaklaşık 4 ay önce geçirdiği sakatlık sonrasında hala sahalara dönemedi. Tosun en son Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig maçında sakatlık geçirmişti. Sakatlığı nedeniyle hala sahalara dönemedi. 

Cenk Tosun

Tosun'un sağlık durumuna ilişkin en son açıklama ise Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay tarafından yapılmıştı. Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Herkes rahatladı" diyerek, antrenmanların verimli geçtiğini ve takımda pozitif bir hava olduğunu belirtti. Çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Çalımbay, milli takımda bulunan oyuncuların dönüşüyle antrenmanların daha da verimli hale geleceğini vurguladı.

"OYUNCULARIMIZIN İSTEKLERİNE SAYGI GÖSTERİYORUZ"

Kamp planlarının iptaline değinen Beşiktaş Teknik Direktörü, oyuncuların isteklerine saygı gösterdiklerini ve takımın ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. "Ne yapacaksam oyuncularımla beraber yapacağım" diyerek takım ruhunu ön plana çıkardı. Çalımbay, oyuncuların aileleriyle daha fazla vakit geçirme ihtiyacına da değinerek, bu konuda esnek davrandıklarını belirtti.

Takımdaki sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Çalımbay, Aboubakar ve Cenk'in çalışmalara devam ettiğini ve bu hafta oynayabileceklerine inandığını belirtti. Ayrıca, Bahtiyar'ın maske ile oynayabileceğini ifade ederek, oyuncunun son durumuna değindi. Beşiktaş'ın hafta sonu Sakaryaspor ile yapacağı hazırlık maçı ve iptal edilen ikinci maç hakkında da bilgiler verildi.

Yorumlar