Çarkıfelek yeni sunucu kimdir, nereli, kaç yaşında

Çarkıfelek yeni sunucusu kimdir izleyicinin merak ettiği konular arasına girdi. Emre Karayel'in sunduğu Çarkıfelek yarışmasında bugün sunucu değişikliği gören izleyiciler Çarkıfelek yeni sunucu kimdir diye sorguladı. İşte Çarkıfelek yeni sunucu hakkında merak edilenler

Google Haberlere Abone ol
Çarkıfelek yeni sunucu kimdir, nereli, kaç yaşında

Çarkıfelek sunucusu Emre Karayel'in neden ayrıldığı ve yeni sunucunun kim olduğu merak edildi. 2018 yılından bu yana sunuculuğunu yaptığı Çarkıfelek yarışmasından ayrıldığını doğrulayan Emre Karayel'in neden ayrıldığı merak konusu.

Çarkıfelek yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu. Daha önce TV8 Yemekteyiz yarışması ile adını duyuruan Onur Büyüktopçu, artık Çarkıfelek yarışmasını sunacak. 

Çarkıfelek Emre Karayel Neden Yok?

Çarkıfelek yarışması artık Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ancak yeni yayın hayatına sunucu değişikliği ile devam edecek. Emre Karayel yarışmadan ayrıldığını 2. Sayfa programında söyledi. 

Çarkıfelek Hostes kim?

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tır.  Emel Özkızıltaş 1986 yılında doğdu. Adını Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Bugün Ne Giysem' yarışması ile duyurdu. Kariyer hayatına ÇArkıfelek'te hostes olarak devam etti. Asıl mesleği 'kabin Memurluğu' dur.

Çarkıfelek yeni sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Çankırılıdır. İlk ve ortaöğretimini izmir'de tamamlado. Yükseköğrenimini Dil ve tiyatro bölümünde Londra'da tamamladı. Onur Büyüktopçu'nun asıl mesleği cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğudur. Onur Büyüktopçu 38 yaşında.

İlk olarak 'Lise Defteri' dizi ile oyuculuk kariyerini adım attı. Daha sonra pek çok dizi ve filmde rol aldı. Aon olarak sunuculuk yaptığı Yemekteyiz ve Damat Bayıldı yarışmaları ile adını duyurdu.

Çalışmaları:

2007 Memleket Hikayeleri Hüseyin Başrol
2009 Hürmüz Gelin Süleyman Başrol
2003 Lise Defteri Yusuf Yardımcı karakter
2006 Fırtınalı Aşk Nedim Yardımcı karakter
2007 Tatlı Bela Fadime Özgür Yardımcı karakter
2007 Kavak Yelleri Hakan Yardımcı karakter
2007 Üç Tatlı Cadı Yemek hocası Yardımcı karakter
2010 Güz Gülleri   Yardımcı karakter
2015-2017 Kiralık Aşk Koray Sargın Yardımcı karakter
2017-2019 Yemekteyiz Kendisi Sunucu
2019 Damat Beğendi Kendisi Sunucu

Yorumlar